Absorbenter

Se vores udvalg af kvalitets-absorbenter, der kombinerer unikke designs med højtydende teknologi. Absorbenterne bekæmper effektivt lydrefleksioner og efterklang i ethvert rum. Dyk ned i de mange forskellige designs, materialer, farver og finish, og find den passende absorbent til dit rum!


Optimér din lydoplevelse

Har du kræset lidt ekstra om valget af hi-fi-udstyr for at få den optimale lydoplevelse? Er du lydentusiast? Så er du måske allerede klar over, hvor vigtig den rette akustiskbehandling i dit hi-fi-rum er, for at få den ultimative lydoplevelse. Vi vil gå så langt at sige, at akustikbehandling af rummet næsten er lige så vigtig som det rette hi-fi-udstyr! For hvis akustikforholdene i rummet giver generende efterklang og ekko, så er det næsten lige gyldigt, hvor mange penge, du har brugt på godt lydudstyr.
Dette skyldes, at lyd bevæger sig rundt som bølger i et rum, hvor de bliver reflekteret på hårde overflader såsom vægge, lofter, gulve, bordflader, vinduer m.m. og dermed kastes vilkårligt rundt. Dette opleves som efterklang og ekko og kan være til stor irritation for lytteoplevelsen. Det kan faktisk være ubehageligt at opholde sig i sådan et rum i længere tid – du bliver hurtig træt og kan føre til hovedpine. Det er derfor essentielt at få behandlet disse lydbølger, så de opfører sig på en måde, der løfter den gode lyd og giver dig den bedste lytteoplevelse til din yndlingsmusik eller -film.

Lydbølgerne behandles optimalt ved den rette blanding af absorption og diffusion. Absorption gør lige nøjagtigt hvad ordet indikerer: Absorberer lydbølgerne, så de ikke længere kastes rundt i rummet. Sådan reduceres efterklang og ekko effektivt.
Diffusion sørger til gengæld for at sprede lydbølgerne ud i rummet i mange forskellige vinkler, hvilket giver et langt bedre og mere harmonisk lydfelt i rummet.

Den rette kombination

Tricket er at finde den rette kombination af disse to faktorer til netop dit rum, til din brug af rummet samt til dit budget. Den rette akustikbehandling kan bl.a. identificeres ved hjælp af lydmålinger i rummet. Her står vores akustikeksperter klar til at hjælpe, så du ender ud med en løsning, der er skræddersyet til netop dit behov. Har du en iPhone eller iPad kan du også downloade Artnovions akustik-app, der tester akustikken i dit rum med høj nøjagtighed.

Her i kategorien præsenterer vi dig for absorbenter, der bekæmper efterklang og ekko på bedste vis – og samtidig er en fryd for øjet! Vores udvalg af diffusorer finder du her.

Effektive kvalitetsabsorbenter

Her i kategorien præsenteres du for en mange forskellige absorbenter med forskellige designs, materialer og stil. Men én ting har de alle tilfælles – de er udviklet af de bedste akustikeksperter og er særdeles effektive!

Absorbenterne har alle en yderst effektiv absorberende kerne af skum med kalibrerede celler. Skummet er monteret i et innovativt rammesystem, der gør panelet nemt at montere og sørger for præcise dimensioner således, at paneler monteret ved siden af hinanden har en perfekt glidende overgang.
Absorbenterne består yderligere af et frontpanel med en eller anden form for gennemgang til den absorberende kerne, så lydbølgerne finder vej ind til det absorberende materiale. Frontpanelerne tilbydes i flere forskellige materialer i mange skønne designs og farver.

Find den passende stil

Absorbenterne tilbydes i en lang række forskellige designs, stilarter og farver, så du helt sikkert finder et akustikpanel, der passer til din indretningsstil. Dyk ned i de mange forskellige materialer og find ud af, om frontpanelet skal bestå af træ, stof eller rå skum.

Er du mest til en neutral farver eller skal panelet fremstå som et modigt statement på væggen? Absorbenterne tilbydes i en lang række forskellige farver. Med stofpanelerne kan du lege med at sammensætte mønstre i forskellige farver eller holde en klassisk stil. Træpanelerne tilbydes med forskellige flotte udskæringer eller lameller i forskellige versioner. Træpanelerne tilbydes også i naturlige farvenuancer, der passer rigtig godt ind i den nordiske indretningsstil og bringer lidt ekstra klasse ind i rummet.

Vil du gerne gøre din indretning helt unik og personlig? Så byder Sparta og Helen panelerne dig mulighed for at få printet dit helt personlige foto på panelet. Med et akustikpanel med personligt foto skal du aldrig vælge mellem en billedramme eller en akustikløsning – her får du begge dele kombineret i én og samme løsning!

Akustikpanelerne kan monteres både på vægge eller i loftet og kan sammensættes og kombineres til større mesterværker eller holdes i små, subtile arrangementer.

Flere af de forskellige modeller har en tilsvarende bass trap i vores sortiment, så du kan få behandlet akustikken i dit hi-fi-rum i hele frekvensspektrummet og samtidigt holde en matchende stil og indretning.

Har du ikke fundet den helt rigtig stil til dit hi-fi-rum her i kategorien? Så tag et kig på absorbenterne i kategorien PRO audio & Lydstudie. Her finder du endnu flere modeller, som alle sagtens kan bruges i hi-fi-rum og tv-stuer.