Montering og tilbehør

Her finder du det komplette tilbehør til hjælp af montering af Artnovion akustikpaneler. Udover monteringselementer finder du yderligere tilbehør til at dække installationen og give den sidste flotte afslutning på akustikdesignet.


Find det rette tilbehør

For at finde det rette monteringselementer og tilbehør til Artnovion akustikpaneler, er denne kategori faktisk ikke det rette sted at starte. Akustikpanelerne tilbydes i forskellige materialer samt designs og kan derfor monteres på forskellig vis. Derfor er det forskelligt passende tilbehør, der kan gøre sig gældende for ét panel og ikke for et andet. Du skal derfor tage udgangspunkt i det ønskede akustikpanel. På produktsiden for panelet finder du under ”Dokumenter” datablad samt installeringsvejledning, der angiver, hvilket tilbehør, der kan bruges.
Vi har gjort det nemt for dig, ved yderligere at præsentere det passende tilbehør nederst på produktsiden. Det er ikke alt tilbehøret, der er nødvendigt – det kommer helt an på, hvordan, du ønsker at montere panelerne. Vi rådgiver og hjælper dig naturligvis med at finde det passende tilbehør til dig. Kontakt os her!

Monteringselementer samt tilbehør

Udover tilbehør til montering af Artnovion akustikpaneler findes der yderligere tilbehør, der giver en flot afslutning på installeringen. For at give din akustikinstallation det sidste touch, tilbydes der sideprofiler eller ramme til nogle typer af akustikpaneler, der sørger for at selve monteringen bliver skjult. Sådan fremstår din akustikinstallation som et flot mesterværk i et helt unikt design!