Mobilforstærkning

Som hørehæmmet kan telefonsamtaler til tider være temmelig udfordrende grundet dårlig forbindelse og lydforhold. Er der samtidig lidt larm i baggrunden kan det være helt umuligt at høre, hvad der bliver sagt i den anden ende. Med de forskellige løsninger i denne kategori bliver lyden fra din mobiltelefon streamet trådløst direkte ind i dine høreapparater/CI, og du har pludseligt langt bedre chance for at høre din samtalepartner klart og tydeligt! 


Hjælp til telefoni på jobbet

Skal du føre telefonsamtaler på jobbet? Har du svært ved at høre, hvad der bliver sagt i den anden ende? Har du høreapparat eller cochlear implantat? Så kan produkterne her i kategorien hjælpe dig til at føre bedre telefonsamtaler ved at sende lyden fra din samtalepartner direkte til dit høreapparat/CI med t-spole. Sådan udfordres lyden ikke af anden baggrundsstøj i rummet, og du får de bedste betingelser for at kunne høre din samtalepartner klar og tydeligt.

Streamer eller halsslynge

Her i kategorien finder du forskellige løsninger, der grundlæggende kan opdeles i to teknologier: Streaming og teleslynge. Vi forklarer forskellen her, så du føler dig bedre klædt på til at tage det rigtige produktvalg for dig.

En halsslynge forbindes typisk med din lydkilde, f.eks. mobiltelefon, via Bluetooth. Halsslyngen bæres ugeneret rundt om halsen og via den indbyggede teleslynge, sender den trådløst lydsignalet ind i t-spolen på dit høreapparat/CI. Halsslyngen har typisk en lille betjeningsenhed, hvor du kan justere lydstyrken samt andre betjeningsfunktioner. Du har dermed kontrolenheden på dig og lige ved hånden.

En streamer forbindes typisk med din lydkilde, f.eks. mobiltelefon, via Bluetooth. Streameren skal ligeledes parres med dit høreapparat eller cochlear implantat, hvorefter den streamer lyden trådløst til dit personlige høretekniske udstyr. De fleste streamere har yderligere en indbygget mikrofon, der ligeledes opfanger lyd og streamer denne til dit høreapparat/CI. Mikrofonen er særlig praktisk til nærsamtaler.

Tag et kig rundt i kategorien og find den løsning, der passer bedst til dit behov.