ListenEVERYWHERE: Wi-Fi systemer

Her i kategorien finder du ListenEVERYWHERE-produktserien, der er et professionelt trådløst kommunikationssystem. Systemet transmitterer lyd via wi-fi, som brugerne kan lytte til via deres personlige smartphones (via gratis app).


Trådløst kommunikationssystem via wi-fi

Listen EVERYWHERE er en professionel lydplatform, der transmitterer lyd trådløst via wi-fi. Systemet kan bruges i både små og større lokaliteter med op til 1000 lyttere og understøtter op til 16 forskellige lydkanaler på samme tid. De besøgende lytter til streamingen via brugernes egne smartphones eller tablets via en gratis mobilapp, der findes både til Android og iOS. Lyden er således nemt tilgængelig for alle og med udstyr, som brugerne i forvejen er fortrolige med at benytte. Brugeren kan lytte med sine personlige høretelefoner eller halsslynge. Appen byder på mulighed for forstærket lyd for personer med høretab eller i særligt støjende omgivelser.

Transmitteren skal forbindes til et eksisterende wi-fi-netværk og streamer lyden fra den tilkoblede lydkilde direkte til brugernes smartphones. Den cloud-baserede styring gør det nemt at administrere transmitteren og lytte-enhederne, herunder understøttelse af tilpasset velkomstvideo, logo, glidende banner, reklame m.m. til appen, som præsenteres for alle brugerne.

Systemet er egnet til forskellige funktioner, f.eks. assistive listening, guidede museumsbesøg, lydkilder på forskellige sprog eller om forskellige emner, set-ups med flere skærme, sprogtolkning og mange flere. ListenEVERYWHERE kan indsættes overalt, hvor besøgende skal have nem adgang til lyd og information, f.eks. messer og konferencer, lufthavne, stationer, teatre, museer, hoteller, kirker, sportsstadioner, uddannelsesinstitutioner m.fl.