Mobil akustik og skærmvægge

Her i kategorien finder du vores mobile akustikprodukter, som giver dig stor fleksibilitet i indretningen. Med mobile akustikvægge kan du hurtigt flytte rundt på elementerne, og du slipper for at montere noget fast på vægge eller loft. Se de forskellige designs eller sammensæt din helt egen akustikvæg med et stander kit.


Fleksible akustikprodukter

Mobile akustikelementer er for dig, som enten har brug for en fleksibel indretning eller ikke ønsker at skulle montere noget fast på vægge eller lofter. Med mobile akustikprodukter kan du flytte rundt med elementerne alt efter behov og være yderst fleksibel i opsætningen samtidigt med, at du sikrer en god behandling af lydrefleksionerne i rummet.
Udover at være yderst effektive redskaber i behandling af akustikken i rummet, giver skærmvæggene dig samtidigt muligheden for praktisk rumopdeling. Dette kan være ekstra nyttigt, hvis dit rum har flere funktioner, eller hvis der skal være flere arbejdspladser i et rum.
Brug de mobile akustikelementer derhjemme, i det åbne kontorlandskab, restauranten, kantinen m. fl. – kort sagt alle steder, hvor akustikken er af høj vigtighed og en fleksibel løsning er påkrævet.

Til det fleksible hi-fi- og tv-rum

Nyder du at lytte til god musik eller se en god film derhjemme? Akustikken i det pågældende rum har indflydelse på, i hvor god kvalitet, du hører musikken eller lyden fra filmen. Er der meget genklang og bas i rummet, vil du sandsynligvis hurtig blive træt i hovedet af at lytte – simpelthen fordi lyden lige pludselig opfattes som støj i stedet for sød musik. I et sådant rum er det vigtigt at få styr på akustikken, så du får det absolut optimale ud af dit hi-fi-udstyr.
Vil du gerne undgå at montere akustikelementer på væggene eller i loftet, kan mobile akustikelementer være løsningen for dig. Med skærmvægge og basfælder (bass traps) kan du regulere akustikken effektivt i det pågældende rum og samtidig have en yderst fleksibel løsning.

Til det fleksible lydstudie

Har du et hjemmestudie eller blot brug for en yderst fleksibel opsætning til dit musikstudie? Så byder vi på forskellige skærmvægge og bass traps særlig egnet til musik- og lydstudier, hvor genklang og ekko er et absolut no-go. For at opnå det allerbedste resultat af musikken samt indspilninger, skal du have styr på akustikken i dit lydstudie! Dette gøres ved at spille på forskellige tangenter af absorption og basfælder.
Med vores mobile akustikelementer kan du være yderst fleksibel i opsætningen. Den ene dag kan skærmvæggen tjene som akustikbehandling ved din mixerpult, og den næste dag kan den opsættes som en vocal booth til indspilninger.
Se yderligere møbler og mobile akustikløsninger til dit lydstudie her!

Arbejder du hjemmefra?

Arbejder du til tider hjemmefra? Så kender du måske allerede til problemstillingen med akustikken i et rum, der ikke er specielt egnet som arbejdsplads. Med en dårlig rumakustik kan det være svært at koncentrere sig i længere tid, hovedet bliver tungt eller du får måske endda hovedpine. Dette skyldes, at lyd bevæger sig i et rum og bliver reflekteret på forskellige overflader f.eks. vægge, loft, gulv, vinduespartier, bordplader m.m., hvor de igen bliver kastet videre. Dette danner en rumklang, som opfattes som støj og kan være yderst ubehageligt at opholde sig i. Dette er rigtig ærgerligt – især idet, det kan undgås på en meget nem og praktisk måde.
Med skærmvægge, der fungerer som absorbenter, vil lydrefleksionerne blive absorberet og dermed ikke fortsætte med at blive kastet rundt i rummet. Du vil ikke længere høre ekko af den oprindelige lyd, og du kan langt bedre fokusere på din arbejdsopgave for hånden.
Har du arbejdsplads i stuen, køkkenet eller et andet rum, som i fritiden har en anden funktion? Så kan du nemt og hurtigt skubbe skærmvæggene til side og bruge pladsen til andre formål.

Skab dit eget design

Vi tilbyder skærmvægge i forskellige materialer, farver og stil. Enten enkeltvis eller i forskellige kits, hvor der indgår flere elementer. Finder du ikke et passende design eller stil til netop din rumindretning? Så byder vi på muligheden for at skabe din helt egen skærmvæg – hvad end det skal være absorbent eller bass trap, så tilbyder vi stander-kits til begge formål. Udvælg selv hvilket Artnovion absorbent-panel eller bass trap-hjørneelement, der skal pryde din opsætning. Tag et dyk i de forskellige absorbenter og bass traps for at finde frem til din unikke stil. Artnovion panelerne findes i mange forskellige designs og ikke mindst i en lang række forskellige farver og finish.

Standerne til de mobile skærmvægge er baseret på Artnovions patenterede Fixart Tube-system, som er nemme at montere og opstille. Standerne giver mulighed for at montere enten to eller tre akustikpaneler, så du kan opnå to forskellige højder alt efter behov og ønske.

Tag et kig rundt i vores sortiment og find den rette løsning for dig og dit rum. Vi står klar med råd og vejledning!