Arkitektur & Byggeri

Her i kategorien finder du alle former for akustikløsninger, der retter sig mod arkitektur-, indretnings- og byggemarkedet ved etablering, renovering eller indretning af bygninger eller lokaler. Produkterne egner sig til mange forskellige anvendelser samt til mange forskellige typer af rum. Her finder du løsninger både til loftet i et væld af forskellige udførsler, designs, materialer og farver.


Akustikløsninger til byggeri og indretning

Er du byggeherre, arkitekt eller indretningsdesigner? Så kender du sikkert allerede vigtigheden af en god akustik i bygninger af enhver art. At få styr på refleksioner og stående bølger i lokalerne er mindst lige så vigtig, som alt andet inventar for en god brug af lokalet. Større lokaler, åbne kontorlandskaber, auditorier, indkøbscentre, motionscentre – uanset type eller funktion, så skal det være rart at opholde sig i lokalerne, hvilket kræver, at man giver akustikken en stor tanke. Store flader såsom vægge, vinduespartier, lofter, gulve m.m. bevirker alt sammen til en meget rungende lydatmosfære, da lydbølgerne vil blive reflekteret rundt i lokalet og give en ubehagelig efterklang.

Der findes rigtig mange innovative måder at få styr på akustikken i både små og store lokaler, hvilket giver dig et væld af forskellige akustikløsninger at vælge imellem. Her i kategorien bliver du præsenteret for de forskellige former for akustikprodukter særligt egnet til arkitektur-, indretning- og byggemarkedet. Akustikprodukterne findes i mange forskellige designs, farver og materialer. Med de mange skønne designs og muligheder indgår akustikprodukterne på lige fod med al anden indretning, som tilsammen giver et rum sit præg og stil.

Stærkt brand kombineret med ekspertise

Som du sikkert allerede har fornemmet, byder vi på et kæmpe udvalg af mange forskellige akustikløsninger til forskellige formål og funktioner. Dette skyldes, at vi er dansk distributør af det anerkendte akustikbrand Artnovion. Vi distribuerer hele Artnovions sortiment! Kombineret med vores akustikeksperter står vi sammen stærk og klar til at bekæmpe netop din akustikudfordring!
Se mere på Artnovions hjemmeside!

Flåder, bafler og akustikplader

Med flåder, bafler og akustikplader kan du effektivt forbedre akustikken i store åbne miljøer. Mange rum såsom åbne kontorer eller restauranter har ofte begrænset vægplads, hvorfor du med flåder og bafler vil kunne angribe akustikproblemerne fra oven. Med akustikplader kan du placere pladerne strategisk praktisk for effektivt at reducere efterklang, uden nødvendigvis at skulle inddrage en hel væg eller loft til akustikelementer.
Tag et kig rundt i kategorierne og se, om disse er den rette løsning for din indretning.

Akustikloft for bedre lydmiljø

Vi byder på forskellige akustiklofter, der alle fungerer som absorbenter i et rum. Det vil sige, de løfter akustikken i et rum ved at absorbere de indkommende lydbølger og reducerer dermed effektivt efterklang samt andre akustiske problemer i rummet.

Akustiklofterne findes i forskellige designs, farver og materialer, og varierer lige fra akustiske stoffer til træpaneler.

Mange af loftpanelerne er designet til at passe til et skinnesystem til montering i loftet. Designet af akustiklofterne er baseret på resten af vores sortiment af akustikelementer, således du kan indrette lokalerne med et gennemgående tema både på vægge og i loft.

Akustikpaneler og store vægpartier

Under kategorien Akustikpaneler bliver du præsenteret for forskellige absorbenter, der er egnet til væg-til-væg opsætning. De findes i mange forskellige smukke designs og farver, så den pågældende væg kommer til at fremstå som et æstetisk blikfang i rummet.
Absorbenter har den funktion, at de absorberer de indkommende lydbølger og dermed reducerer efterklang og stående bølger. De gør det nemmere at forstå tale og musik i et rum, så det er behageligt at opholde sig i rummet – også i længere tid.

Har den pågældende bygning store indervægge eller flader? Så vil kategorien Akustisk vægbeklædning præsentere dig for akustikløsninger passende til større overflader. Denne kategori er specielt udviklet til arkitektur- og byggemarkedet, og byder på ekstra store paneler, egnet til at blive integreret i bygningen. De store overflader bliver pludseligt forvandlet til at være løsningen til akustikproblemerne i lokalet fremfor at være årsagen.

Vi tilbyder akustikpaneler med brandklassificering B-s1,d0, så du har muligheden for at opfylde lovkrav til brandsikkerheden for dit byggeprojekt.

Finder du ikke de helt rigtige akustikløsninger her i kategorien? Så prøv at tage et kig i vores andre akustikkategorier. Akustikprodukterne har mange anvendelsesmuligheder og er sjældent begrænset til én bestemt type af rum: Kontor- og mødelokaler | PRO Audio & Lydstudie | Hi-Fi-rum og tv-stue | Hjemmebiograf | Mobil akustik og skærmvægge