Børnehavepakker

Hverdagen i en børnehave er travlt – der er mange børn at holde styr på, og nogle gange er hænderne for få. Vores børnehavepakker er en hjælp til at gøre hverdagen lettere for pædagogerne og ikke mindst mere tryg for børnene. Pakkerne er specielt designet til børnenes toiletbesøg i børnehaven, hvormed de nemt og enkelt kan “kalde på en voksen”, når de har brug for hjælp.


En del af VEA Care tryghedsserien

Produkterne i børnehavepakkerne er fra VEA Care-tryghedsserien, som er udviklet af Sensio Vestfold. Serien er et trådløst kommunikationssystem, der er særlig egnet til anvendelse indenfor pleje, pasning og sikkerhed. Via seriens forskellige sendere og modtagere, kan du opsætte systemet, så det passer til netop dit behov.

Sådan fungerer børnehavepakkerne

Børnehavepakkerne består af sendere og modtagere fra VEA Care tryghedsserien, som er specielt sammensat til at understøtte dagligdagen i en travl børnehave og er specielt henvendt til børnenes toiletbesøg.
Via berøringsfrie sensorer kan barnet nemt og ukompliceret “kalde på en voksen” ved at vinke foran sensoren. Denne sender omgående trådløst besked til opsætningens modtagere. Via modtagerne bliver pædagogerne informeret om, at et barn har brug for hjælp på toilettet. Pakkerne byder på forskellige former for modtagere, enten som armbåndsur, lommevibrator eller armbånd, som ligeledes kan bæres om halsen hvis ønsket. Således er modtageren altid på kroppen og udløser vibration og lyd, når den har modtaget et trådløst signal.
Pakkerne indeholder ligeledes en Repeater, der kan udvide systemets rækkevidde, og dermed dække et større område, f.eks. til større børnehaver, flere afdelinger eller for at dække udendørsområder. Når en repeater har registreret et signal, vil den videresende signalet med fornyet styrke til andre repeatere og/eller modtagere indenfor rækkevidden.
Det er en enorm tryghed for børnene at vide, at de altid kan få fat på en pædagog efter toiletbesøg – også selvom denne ikke opholder sig lige i nærheden.

Nem anmodning om kollega-assistance

Den ene børnehavepakke byder endvidere på mulighed for kollegakald. Med armbåndssenderen/-modtageren kan der nemt og hurtigt anmodes om assistance fra en kollega med et enkelt tryk på knappen. Dette kan være, hvis der er opstået en særlig vanskelig situation, eller hvis der simpelthen er brug for flere hænder.

Udvid systemet

En VEA Care-opsætning kan have lige så mange sendere og modtagere, som der er behov for. Er enhederne i børnehavepakkerne ikke tilstrækkeligt til behovet i den pågældende børnehave eller institution, kan systemet udvides med yderligere enheder – enten med samme funktion eller med helt nye funktioner. Tag et kig i kategorien VEA Care-Tryghedsserien og se de mange forskellige muligheder.

VEA Care tryghedsserien bruges typisk som en tilkalde- og varslingsløsning, når en borger har brug for assistance eller der er behov for hjælp mellem kollegaer. Med en nem og enkel tilkaldemulighed enten via tryk på en knap eller vink foran en sensor, kan alle betjene enhederne og vide sig tryg, at assistancen er på vej. VEA Care er egnet til plejehjem og plejecentre, daginstitutioner, psykiatrien, beredskabstjenester, læge- og tandlægepraksisser, skoler, butikker m.fl.