Akustikprodukter til loftet

Her i kategorien præsenteres du for akustikprodukter til at hænge op i loftet. Disse produkter er særlig praktiske i store og åbne lokaler, hvor væggene og indretningen ikke overlader plads til andre former for akustikløsninger, og giver samtidig en yderst effektiv lydregulering i lokalet. Se de mange forskellige designs, materialer og farver.


Lydregulering til loftet

Akustikprodukterne her i kategorien er egnet til at blive hængt op i loftet og kaldes også for flåder og bafler på fagsprog. Denne type akustikpaneler er ikke blot yderst effektive til at behandle lydbølger i et rum, de er endvidere særdeles praktiske i rum, hvor væggene og indretningen ikke overlader plads til at installere andre former for akustikløsninger. Med flåder eller bafler hængende fra loftet, optager de ikke pladsen for andre indretningselementer eller inventar, og pladsen udnyttes optimalt. Denne form for akustikløsning er særdeles velegnet til åbne miljøer, hvor der kan være langt fra væg til væg f.eks. i kontorlandskaber, konferencelokaler, restauranter m.fl.

Flotte designs

Selvom installationen af loftakustik nok er af praktiske årsager, behøver dette absolut ikke at være et kompromis med stil og indretningsdesign. Akustikpanelerne til loftet tilbydes i et væld af forskellige designs, materialer og farver. Panelerne kan således indgå aktivt i rummets indretningsstil, og der kan leges med at hænge elementerne i sjove formationer, give dem forskelligt farvespil eller holde dem i et moderne, stilrent look.

Bafler

Har du ovenlysvinduer eller andre lyskilder i loftet, er bafler en yderst fleksibel akustikløsning, der giver dig mulighed for at holde disse områder åbne. Lysrefleksionerne fra vinduerne bliver endda øget via panelerne, og bidrager til et mere lyst lokale. Har du til tider brug for at kunne komme nemt til loftet, giver bafler dig den nødvendige frihed. Bafler hænges optimalt ca. 1,5 m fra loftet, hvor de yder en effektiv lydabsorption i rummet. Hæng baflerne vertikalt eller horisontalt alt efter ønske og behov.

Flåder

Flåder er exceptionelle effektive i at bekæmpe støj i et lokale. Elementerne installeres optimalt 1,5 m fra loftet, som giver den forøgede effektivt af panelet. I og med at panelet hænges med lidt afstand til loftet ydes absorptionsevnen yderligere, end hvis panelet var monteret direkte på loftet. Flåderne kan give en effekt af flydende lofter og gøre sig spændende i et indretningsteknisk perspektiv.