Skoleanlæg med elevmikrofoner

Vi har samlet et udvalg af forskellige komplette skolepakker af mikrofoner og udstyr til brug i undervisningen. I pakkerne er der tænkt på det mest gængse tilbehør, så du blot skal finde den passende pakke til netop jeres behov. Mikrofonerne er uundværlige i undervisningen, hvis der i klassen er en eller flere hørehæmmede elever. Med mikrofonsystemerne kan den eller de pågældende elever re både læreren samt de andre elever klart og tydeligt.  


Hjælp til elever med hørenedsættelse

Vidste du, at op mod 43 % af alle børn i indskolingen ville fejle en høretest? Elever med hørenedsættelse har særlig svært ved at høre, hvad der bliver sagt i støjfyldte miljøer, eller hvor lyden er lidt på afstand. I klasselokaler kan lydforholdene således være ekstra problematiske. Hørehæmmede elever har derfor gavn af et godt lydsystem i klasseværelset, så de kan høre både læreren samt de andre elever klart og tydeligt. Det gælder såvel elever med midlertidig hørenedsættelse, som skyldes f.eks. forkølelse, samt elever med høreapparat eller cochlear implantat. 

De forskellige mikrofoner 

De forskellige serier byder både på lærermikrofoner samt elevmikrofoner:

Lærermikrofon

Lærermikrofonerne sikrer, at lærerens stemme forstærkes og at unødvendigt baggrundsstøj sorteres fra, så talen transmitteres klart og tydeligt. Læreren behøver dermed ikke at hæve stemmen, hvilket forskåner og sparer på stemmebåndet – dette kan klart mærkes på sigt efter en lang arbejdsdag. Lærermikrofonerne er særlig tiltænkt lærerens arbejdsmåde, og er derfor naturligvis 100% trådløs og kan typisk hænges omkring halsen, så læreren har hænderne fri til undervisningen.

Elevmikrofon

Elevmikrofonerne er tiltænkt, når eleverne har ordet. Elever er ikke altid opmærksomme på at tale højt og tydeligt, så hele klassen kan høre dem, og en ekstra forstærkning er en kæmpe hjælp for de elever, der har svært ved at høre. Mikrofonerne er designet til at også små hænder kan være med og er yderst nemme at betjene, så alle føler sig trygge ved at bruge dem. 

Få lyden fordelt ud i lokalet via højtalere 

Højtalerne i serierne sørger for at transmittere og fordele talen ud til hele klassen, så også eleverne på bagerste række kan høre, hvad der bliver sagt og fortalt. Både lærermikrofonen samt elevmikrofonerne tilsluttes højtaleren, så den samlede kommunikation transmitteres uden forstyrrende baggrundsstøj.
Ikke kun tale kan transmitteres via højtalerne, men også lyden fra computere, tablets, TV m.v. kan tilsluttes og udsendes til hele rummet. 

For elever med høreapparat eller CI 

Flere af systemerne byder på mulighed for, at elever med høreapparater/CI kan få koblet deres personlige høretekniske hjælpemiddel op til lydsystemet, og dermed få bragt lyden direkte ind i ørerne. Eleven kan dermed høre al samtale og lyd på lige fod med de andre elever og deltage aktivt i undervisningen.  

Forbedrer lyd- og læringsmiljøet for alle elever 

Ikke kun elever med hørenedsættelse har glæde af et godt lydsystem – også elever med koncentrationsvanskeligheder, f.eks. ved ADHD og autisme, har glæde af at kunne høre, hvad der bliver sagt klart og tydeligt. Det hjælper eleverne til bedre at holde fokus.  

Overvind baggrundsstøj og dårlige lydforhold i klasselokalet med lydsystemerne i denne kategori. Har du spørgsmål? Vi besvarer alle dine spørgsmål og hjælper dig med den rette løsning!