Lærermikrofoner

Her i kategorien kan du finde flere forskellige lærermikrofoner til brug i undervisningen. Lærermikrofonerne er en kæmpe hjælp både for lærere, for elever med høretab samt for elever med koncentrationsvanskeligheder. Lærerens stemme bliver forstærket og dermed nemmere at høre for eleverne. Yderligere bliver lærerens stemme forskånet, da læreren ikke behøver at tale så højt eller at råbe – efter en lang arbejdsdag, er dette ikke helt ubetydeligt! Hørehæmmede elever kan koble deres høreapparater/CI direkte til lærermikrofonen eller bruge en dedikeret modtager, og dermed høre lærerens stemme klart og tydeligt.  


Trådløse løsninger – ingen kabler! 

Som lærer har du brug for stor bevægefrihed, så du kan gå rundt imellem eleverne, vise ting på tavlen eller blot trave frem og tilbage imens du fortæller. Der er taget hensyn til dette i udviklingen af lærermikrofonerne, som tilbydes i trådløse versioner. For at du kan have hænderne frie, tilbydes der mikrofoner, der enten hænges rundt om halsen, kan lægges på katederet eller bæres som et headset – valget er dit! 

Til glæde for alle elever 

Brug af lærermikrofoner i undervisningen kan være til glæde for alle elever. Elever med høretab har særligt glæde af, at lærernes stemme bliver forstærket, og at baggrundsstøjen bliver sorteret fra. Brugere af høreapparater eller cochlear implantat kan få lyden trådløst sendt direkte ind i ørerne – enten ved at parre det høretekniske udstyr direkte med mikrofonen eller ved brug af dedikerede modtagere, alt efter hvordan mikrofonen er udviklet.
Elever med høretab, som ikke har høreapparat eller CI, kan gøre brug af en modtager med høretelefoner og dermed lytte til lærerne helt problemfrit.
Også elever med koncentrationsvanskeligheder har glæde af at høre den vigtige information klart og tydeligt. Lærermikrofonerne kan kobles op til dedikerede højtalere, så lyden fordeles jævnt ud i hele rummet, og alle elever kan problemfrit lytte til læreren – også dem på bagerste række!
Se kategorien Højtalere til tale (Soundfield)
 

Skoleanlæg/sæt – og kombinationer 

Lærermikrofonerne tilbydes som en del af serier og kan bruges i kombination med elevmikrofoner, højtalere og andet tilbehør. Elevmikrofonerne er praktiske, når eleverne har ordet og en mikrofon kan derfor gå på omgang imellem eleverne. De er udviklet med henblik på brug af børn og unge. Se kategorien Elevmikrofoner.
Mikrofonerne tilbydes typisk også som et komplet skoleanlæg, hvor der indgår elevmikrofoner og/eller lærermikrofoner samt andet tilbehør. Se kategorien Skoleanlæg.

Kombineret lærer-/elevmikrofon

Flere af lærermikrofonerne kan endvidere også bruges som elevmikrofon alt efter behov. F.eks. kan Roger Touchscreen bæres om halsen på læreren eller bruges som bordmikrofon ved gruppearbejde.
ListenTALK Education er ligeledes en kombimikrofon, der har både sender og modtager indbygget i én og samme enhed. Det giver en enorm frihed for lærer og elever, og eleverne kan blot tilslutte enten høretelefoner eller halsslynge til enheden.
Audinors Nær-/Bordmikrofon kan ligeledes bæres rundt om halsen på underviseren eller bruges som bordmikrofon til gruppearbejde. Via en modtager kan eleven lytte enten med halsslynge eller høretelefoner.  

Se vores kategori for tilbehør for at finde passende opladere.

Kig rundt og se, hvilken løsning, der fungerer bedst i din undervisning og klasse. Vi laver gerne et samlet tilbud til dig!