Forstærkertelefoner

Her bliver du præsenteret for forskellige telefoner med forstærket lyd samt andre features. Disse telefoner er særlig praktiske, hvis du lider af høretab og har brug for lidt ekstra hjælp. Se de forskellige modeller og find en egnet telefon til dig. Måske med store taster, lysindikator eller mulighed for tilkobling til dit høreapparat? Hver model byder på forskellige funktioner og muligheder.


Telefon med ekstra høj lyd 

At telefonere kan være yderst problematisk, hvis man har nedsat høretab. Det kan både være svært at høre, når telefonen ringer, samt særligt udfordrende at høre samtalepartneren. Lider du af høretab, kan en telefon med ekstra høj lyd være en stor hjælp. Vi har samlet et udvalg af telefoner, der er specielt udviklet til mennesker med høretab, så der er tænkt på alle problemstillinger i forbindelse med telefoni. Telefonerne er udviklet med ekstra høj ringetone samt forstærket samtalelyd med yderligere mulighed for toneregulering. Du kan derfor indstille telefonen, så lyden passer optimal til din hørelse. Nogle af telefonerne har indbygget teleslynge eller kan parres med dit høreapparat, så du får lyden direkte ind i dit høreapparat eller CI. Dette hjælper samtidigt til at overvinde baggrundsstøj i rummet. Nogle af telefonerne i vores sortiment har den ekstra feature, at de udover at ringe ekstra højt, også blinker i displayet for at gøre opmærksom på et ventende opkald. 

Telefon til svagtseende samt ældre

For svagtseende og/eller ældre kan telefoni også til tider være udfordrende – det kan nemlig være svært at se tastaturet eller generelt at betjene en telefon. Derfor henvender nogle af telefonerne i vores udvalg sig specielt til mennesker, der har svært ved at se. Tasterne er designet ekstra store og de forskellige funktioner er holdt så enkle som muligt. Amplidetect 595 har endvidere udviklet et system med billeder, så det er nemt og enkelt at ringe op til sine kære. 

Trådløs eller ej

I denne kategori tilbydes der både trådløse telefoner samt telefoner med ledning. Valget er helt op til dig, om du foretrækker det ene fremfor det andet. De trådløse håndsæt har en rækkevidde på ca. 50 meter indenfor, så du kan have telefonen med rundt i boligen. Både under samtale eller hvis du føler dig mest tryg ved altid at have en livline i nærheden. Blot husk at stille håndsættet til opladning igen, så telefonen altid er funktionsdygtig. Et fuldt opladet håndsæt har en taletid på ca. 10 timer og en stand-by tid på op til 4 dage.

Kniber det med hukommelsen?

Telefonerne giver dig yderligere mulighed for at gemme et vist antal kontakter på telefonen, så du via genvejstaster nemt og hurtigt kan ringe op til dine nærmeste. Ud over din familie og nærmeste venner, kan det yderligere være praktisk at have en genvejstast for alarmopkald eller til plejepersonale, skulle dette være aktuelt.