Din lyd - vores ansvar

Høreteknikken gør en forskel

Det er Tonax erklærede mål at arbejde for, at hørehæmmede og døve indgår naturligt i kommunikation med andre mennesker, i sociale- og arbejdsmæssige sammenhænge – og at virksomheder, butikker og offentlige institutioner indretter sig således, at mennesker med høreudfordringer kan deltage aktivt i det offentlige rum.

Vi samarbejder med kommuner i hele landet om høretekniske løsninger i folks hjem, deres skoler eller på deres arbejdspladser. Og vi samarbejder med Undervisningsministeriet om at studerende på landets privatskoler, efterskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser får de rette høretekniske hjælpemidler til deres uddannelse.

En høreteknisk løsning kan være helt afgørende for, at en hørehæmmet person kan gennemføre sin uddannelse eller udføre og fastholde sit job.

Det er vores fornemmeste opgave at finde den helt rigtige høretekniske løsning – også hvis situationen er speciel eller atypisk! Vi er gode til at finde innovative lydløsninger! Kontakt os på info@tonax.dk eller tlf. 86 89 80 29 og lær mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også benytte kontaktformularen nederst på siden.

God akustik skaber trivsel

Støj i boligen, på jobbet eller på offentlige samlingssteder påvirker vores velbefindende, vores arbejdsmiljø og ikke mindst vores sundhed! Støjdæmpning og akustikregulering kan skabe markant forbedrede lyd-og lyttemiljøer og give bedre mulighed for samtale, arbejde og læring!

I Tonax er vi optagede af, at alle mennesker skal have de bedste muligheder for at koncentrere sig og udfolde sig socialt og fagligt. Gennem mange års erfaring med  mennesker med høreudfordringer ved vi, hvor vigtig lyd er for vores velbefindende – både fysisk og socialt.

Vi tager vores ansvar meget alvorligt, når vi balancerer og regulerer lyden i de lokaler vi forbedrer. Vores opgave er at skabe den optimale akustikregulering i forhold til lokalets anvendelse!

 

Bæredygtig produkthåndtering

Vi genbruger i videst muligt omfang høretekniske hjælpemidler efter aftale og samarbejde med kommuner og Staten. Det betyder, at vi har en depotordning med det offentlige, så hjælpemidlerne fra bevillingssystemet recirkuleres til nye brugere. De produkter, der ikke kan genbruges, afskaffes efter gældende miljøkrav. Den miljørigtige sortering sker afhængig af produkttype og i samarbejde med HCS Recycling og Stena Recycling. Tonax registrerer desuden elektronik og batterier i DPA-systemet (Dansk Producentansvars System – battery and WEEE-compliance) og indgår derfor i den lovpligtige miljøhåndtering.

Vores akustikmaterialer er produceret med omtanke for miljø- og klimabelastning af seriøse producenter, der hele tiden forsøger at optimere genanvendelse og reducere CO2 belastningen.

 

 

 

Send en besked til os

Har du spørgsmål? Brug for råd og vejledning? Ønsker du et tilbud? Så kontakt os via denne kontaktformular, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os