Vækkeure

Som hørehæmmet eller døv kan det være svært at blive vækket rettidigt om morgenen, hvis ikke man har det rette vækkeur. Vågner du bedst ved ekstra høj lyd eller blinkende lys? En vibrerende hovedpude? Eller en kombination af alle disse? Mulighederne er mange og her på siden finder du helt bestemt det optimale vækkeur for dig!  


Vækkeur til hørehæmmede – bliv vækket på forskellige måder 

Et vækkeur er et rigtig godt og næsten uundværligt høreteknisk hjælpemiddel for døve og hørehæmmede. Det sikrer, at du bliver vækket rettidigt om morgen ved den vækningsmetode, der passer allerbedst til dig! Du vil i vores sortiment derfor finde et udvalg af vækkeure med forskellige funktioner og vækningsmåder f.eks. vækkeure med vibration, ekstra høj lyd, blinkende lys eller en kombination af disse. Nogle vækkeure kommer med en pudevibrator, som får din hovedpude til at vibrere, når det er tid til at stå op. Andre har dette som en tilkøbs-mulighed. Med Signolux Sengebundsvibrator kan du ovenikøbet få hele madrassen til at vibrere, når det er tid til at stå op. Find ud af, hvilken vækningsform, der fungerer bedst for dig og kom aldrig mere for sent op om morgenen.  

Digitalt eller analog? 

Er du mest til digital eller analog urskive? Vi lader valget være helt op til dig og tilbyder derfor et udvalg af både analoge og digitale vækkeure. Flere af mærkerne har taget hensyn til svagtseende personer, og har gjort displayet stort og tydeligt, så det er nemt at læse.  

Tag vækkeuret med på rejsen 

Flere af vækkeurene kommer i praktiske, kompakte størrelser, som gør det ekstra nemt at have dem med på ferien eller på forretningsrejsen. F.eks. har Travel Tim indbygget vibrator, så vækkeuret i sig selv kan lægges under hovedpuden, og gør en ekstern pudevibrator overflødig. Ligeledes gør sig gældende for Sonic Shaker, som ovenikøbet kommer i et praktisk rejseetui. Vibio pudevibrator og SmartShaker 3 er moderne løsninger, som kombineres med en app på din mobiltelefon, og fungerer via Bluetooth. Dette overflødiggører selve vækkeuret og fylder meget lidt i kufferten. Signolux rejsesæt er meget mere end blot et vækkeur for hørehæmmede – den er et komplet rejsesæt, som tager højde for alle lydene på hotelopholdet, både hvis det banker på døren eller hvis brandalarmen hyler. 

Vækkeur som en del af et varslingssystem 

På vores webshop tilbyder vi flere varslingssystemer til private hjem, hvor du bliver gjort opmærksom på daglige hændelser såsom, at det ringer på døren, telefonen ringer, babyen græder eller røgalarmen hyler. I disse serier indgår der også vækkeure, så du om natten fortsat vil blive gjort opmærksom på diverse hændelser. F.eks. Bellmans digitale vækkeur, Signolux Vækkeur fra Humantechnik samt Puzzle Wake Pro fra Phonic Ear.  
Se meget mere om vores sortiment af varslingsserier for hørehæmmede og døve til den private bolig i kategorien Alarm og varsling.