Infrarøde systemer

I denne kategori finder du alle Williams AVs produkter indenfor infrarøde lydsystemer. Et infrarødt lydsystem er særlig egnet til kommercielt brug som høreassistance for mennesker med høretab, men kan også bruges til sprogtolkning m.m. Lyden transmitteres via usynligt infrarødt lys, som igen omdannes til kvalitetslyd via dedikerede modtagere. Få lyden bragt direkte ind i ørerne enten via høretelefoner eller med dit høreapparat/CI via halsslynge. Et infrarødt lydsystem kan bruges til både mindre lokaler og helt op til store arealer og events. Se de forskellige produkter her i kategorien! 


Infrarødt kommunikationssystem

Systemerne i denne kategori transmittere lyd via infrarødt lys. En transmitter modtager lyden fra den oprindelige lydkilde og omdanner denne til et usynligt infrarødt lys, som sendes ud i et givent område. Det infrarøde lys opfanges af dedikerede trådløse modtagere, hvormed lyset igen omdannes til et lydsignal, som kan lyttes til enten med høretelefoner eller halsslynge til høreapparat/cochlear implantat.
Et infrarødt system er derfor særdeles egnet til mennesker med høretab, der har brug for at få lyden bragt direkte ind i øret i god lydkvalitet. Infrarødt lys er yderst sikkert og interensfrit.

Infrarøde modtagere

Serien byder på tre forskellige modtagere og dermed tre forskellige måder at modtage lyden på. Der er taget hensyn til, om du bruger høreapparat/CI eller ej, hvorfor der både er løsninger med øretelefoner samt halsslynge:

Infrarød modtager i stetoskopdesign m. øretelefoner: Denne modtager er til dig, som ikke bruger høreapparat/CI. Via øretelefoner får du bragt lyden direkte ind i ørerne. Modtageren giver mulighed for at skifte kanal samt justere lydstyrken – naturligvis helt trådløst!

4-kanals infrarød modtager inkl. halsslynge: Denne modtager er til dig, der har høreapparat eller cochlear implantat med t-spole. Via den medfølgende halsslynge får du lyden transmitteret direkte ind i dit personlige høretekniske udstyr. Modtageren bæres nemt og praktisk rundt om halsen via den medfølgende halsrem, så du har hænderne fri. Du kan skifte kanal samt justere lydstyrken direkte på modtagerenheden.

4-kanals infrarød modtager: Denne modtager er magen til ovenstående, men leveres helt uden lytteenhed. Dvs. du frit selv kan vælge, om modtageren skal bruges sammen med en halsslynge, med høretelefoner/øretelefoner (mono eller stereo). Tag et kig under tilbehør og find den helt rette lytteenhed til dig!

Fra små til store arealer

Serien byder på forskellige transmittere, der kan håndtere forskellige størrelse lokaler – lige fra helt små rum såsom plejeboliger, mødelokaler, hospitalsværelser, retssale og op til helt store lokaler og events på 2.787 m2 og kan yderligere forøges ved brug af emittere i et sløjfeanlæg.

Vælg mellem IR og IR+

Her i kategorien præsenteres du både for IR samt IR+ produkter. Men hvad er forskellen?
IR produkterne benytter udelukkende den infrarøde teknologi, der transmitterer lyden sikkert og interensfrit.
IR+ produkterne benytter samme infrarøde teknologi som IR produkterne, men byder endvidere på muligheden for at tilkoble streaming af lyd via Wi-Fi. Transmitterne har en WaveCAST-netværksudgang og kombineret med et trådløst acces-point, vil brugerne kunne streame lyden via WaveCAST-appen på deres smartphones eller via en dedikeret WaveCAST modtager.
Du kan finde meget mere information om WaveCAST i kategorien Wi-Fi systemer.

Udvid dit system via emitter

En emitter er ikke et selvstændigt system, men skal tilsluttes en modulator. Der kan tilsluttes maks. 4 emittere direkte til en modulator, men ved hjælp af emitter array kan et enkelt lydsystem håndtere helt op til 16 emittere, hvilket tilsammen kan dække et område på op til 26.750 m2. Emitterne giver dig derfor mulighed for at udvide dit system til store arealer. Emitterne kan endvidere bruges strategisk ved at afdække vinkler, balkoner eller andre afsides hjørner.

Skal dit system have Dante?

IR+ modulatoren tilbydes med og uden mulighed for tilslutning af Dante-netværk. Vær opmærksom på dette ved bestilling, så du får den korrekte enhed og opsætning lige fra start.

Nem, samlet løsning

Vi har gjort det nemt for dig og samlet pakker med alt det nødvendige udstyr og tilbehør til de mest gængse opsætninger og behov. Se de forskellige pakkeløsninger og find en passende pakkeløsning til dit behov. Ellers hjælper vi dig meget gerne med at finde det rette udstyr og tilbehør til netop dit set-up.