Infrarøde systemer

I denne kategori finder du alle produkterne i ListenIR-serien, som er lydsystemer baseret på infrarødt lys. Et infrarødt lydsystem er særlig egnet til kommercielt brug som høreassistance for mennesker med høretab, men kan også bruges til sprogtolkning m.m. Lyden transmitteres via usynligt infrarødt lys, som igen omdannes til kvalitetslyd via dedikerede modtagere. Et infrarødt lydsystem kan bruges til både mindre lokaler og helt op til store arealer og events. Se de forskellige produkter her i kategorien! 


Infrarødt kommunikationssystem

Systemerne i denne kategori transmittere lyd via infrarødt lys. En transmitter modtager lyden fra den oprindelige lydkilde og omdanner denne til et usynligt infrarødt lys, som sendes ud i et givent område. Det infrarøde lys opfanges af dedikerede trådløse modtagere, hvormed lyset igen omdannes til et lydsignal, som kan lyttes til enten med høretelefoner eller halsslynge til høreapparat/cochlear implantat.
Et infrarødt system er derfor særdeles egnet til mennesker med høretab, der har brug for at få lyden bragt direkte ind i øret i god lydkvalitet. Infrarødt lys er yderst sikkert og interensfrit.