Tonax - vores udvikling

Vores passion

I Tonax har vi en vision om at mennesker med høretab indgår på lige fod med almindeligt hørende i alle livets situationer.

Derfor er vi passionerede omkring at skabe god adgang til livets mange lyde – ikke kun for hørehæmmede, men for alle! Det er nemlig ikke kun hørehæmmede, der oplever lydproblemer! De fleste mennesker ved, hvordan støj og dårlig akustik påvirker deres velbefindede og koncentrationsevne. Derfor brænder vi for at skabe gode og lyd- og lyttemiljøer!

Vores slogan “your world of sound” udtrykker med få ord, hvad vi har brændt for lige fra år 2000 til i dag: din verden af lyd!

Ildsjæl med høretab starter virksomheden i år 2000

Tonax blev startet i år 2000 under navnet Calundan Høreteknik (senere omdøbt til Tonax). Jan Calundan, som selv har et stort høretab, er en kreativ ildsjæl og en dygtig tekniker med et ønske om at skabe bedre vilkår i livet for mennesker med hørenedsættelse.

Jans mission var at skabe adgang til et bredt udvalg af høretekniske hjælpemidler, fordi ethvert høretab er individuelt og oplevelsen af, hvad der er god lyd, kan være tilsvarende individuel alt efter behov, situation, type af høreapparat osv.

I 2019 stoppede Jan Calundan sit arbejde i Tonax, men hans tilgang til individuelle løsninger med brugeren i centrum, vil altid være i vores DNA!

 

En virksomhed i udvikling

Virksomheden er i dag ejet af Kim Charles Nielsen (Bestyrelsesformand i Tonax), Malene Gram (Direktør i Tonax) samt Anja Krag Svennesen (Økonomichef i Tonax). Malene og Anja står for den daglige ledelse i Tonax.

Tonax er en anerkendt forhandler af høretekniske hjælpemidler til mennesker med høre- og lydudfordringer. Vi leverer høretekniske lydløsninger til det offentlige bevillingssystem i hele Danmark.

Siden år 2017 har vi desuden udvidet vores forretning og er blevet en helhedsorienteret lydvirksomhed, der bearbejder og regulerer lyd og støj. Derfor er vi nu distributør af nogle af de allerbedste kvalitetsprodukter inden for PRO audio, teleslynger og high-end akustikprodukter.

Fællesskab og innovative ideer

I Tonax er det altafgørende at alle medarbejdere trives, og at vi har et trygt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt tilpas med både ledelse og kolleger.

Vi har altid tid og rum til dialog, nye idéer og udvikling. Det er de innovative forslag fra medarbejderene, der danner kimen til vores kontinuerlige udvikling! Vi tager gerne ud af huset sammen for at slippe hverdagens drift og tænke store tanker sammen.

Hverdagen i Tonax skal være både sjov og udviklende – og vi går ikke af vejen for et spil bordtennis eller et godt grin sammen. Vi tror på, at vi giver en bedre service, når vi har det godt og sjovt sammen!