Trådløs TV-sender

Se vores udvalg af tv-sendere egnet til mennesker med hørenedsættelse. Få lyden fra fjernsynet (eller anden lydkilde) leveret direkte ind i øresneglen i din foretrukne lydstyrke! Vi tilbyder produktløsninger både til dig med høreapparat/CI og til dig, som ikke har noget personligt høreteknisk udstyr. Se de forskellige muligheder her:


TV-sender til mennesker med høretab

For mennesker med høretab kan det til tider være vanskeligt at høre lyden fra fjernsynsudsendelsen eller streamingen af din yndlingsfilm. Især hvis der er anden baggrundsstøj eller samtale i rummet. Det kan være fristende at skrue helt op for fjernsynet, hvilket dog kan være til stor gene for andre personer i rummet. Her i kategorien finder du produkter, der sender lyden fra dit fjernsyn direkte ind i øresneglen, så du tydeligt kan høre lyden og overvinde al anden baggrundsstøj. Modtagerenheden bæres typisk rundt om halsen og er dermed ikke til nogen gene for dig. Med sådan en TV-sender/modtager kan du helt selv justere for lydstyrken, så den passer til netop din hørelse.

Har du høreteknisk udstyr eller ej?

Her i kategorien har vi tænkt både på dig, der har høreapparat eller cochlear implantat, samt på dig, der ikke har noget personligt høreteknisk udstyr. Du kan nemlig få lyden leveret til din øresnegl på to forskellige måder: Enten via en halsslynge, der trådløst sender lydsignalet videre til dit høreapparat/CI med t-spole, eller via en hovedbøjle med høretelefoner – uanset hvilken løsning, det drejer sig om, får du lyden fra dit fjernsyn leveret ufortrødent direkte ind i øresneglen.

Hør anden samtale i rummet

Ved at få streamet lyden fra fjernsynet direkte ind i ørerne, er lyden ikke forhindret af anden baggrundsstøj i rummet. Men hvad nu, hvis du stadigvæk gerne vil høre, hvis der bliver snakket til dig? Flere af løsningerne har en indbygget mikrofon i modtagerenheden, som kan opfange tale fra dit selskab. Du kan dermed pausere lyden fra fjernsynet eller anden lydkilde med et enkelt tryk og høre, hvad der bliver sagt og deltage i samtalen. Dermed behøver du aldrig at skulle vælge mellem, hvad der er vigtigst at kunne høre eller være udenfor rækkevidde.

Andre produktløsninger

Finder du ikke den helt rigtige produktløsning til dig her i kategorien? Så prøv at tage et kig på vores andre kategorier: TV-streamere og Teleslynge til TV.

Vi hjælper dig naturligvis også med råd og vejledning, så du ender med det helt rigtige produkt. Se vores kontaktmuligheder her.