Headsets

Mangler du et godt headset til at få den klare lyd leveret direkte ind i ørerne? Lider du af høretab? Har du brug for at lukke alt andet ude, så du bedre kan høre? Så er du landet helt rigtigt her! Vi tilbyder headsets i bedste kvalitet, der alle er udviklet til at levere kvalitetslyd og lukke al anden baggrundsstøj ude.


Luk omverden ude 

Alle vores headsets er udviklet med specielt fokus på at reducere baggrundsstøj. De har derfor specielt udviklet noise cancellation teknologi af verdensklasse til at dæmpe al anden støj. Vælger du et headset af typen over-the-ear, hvor ørepuderne sidder omkring øret, opnår du endvidere en god forsegling af øret, som bidrager til reduktion af støjen omkring dig.
Vores headsets er i særdeleshed egnet til professionelt brug på arbejdspladsen, hvor støjfyldte kontormiljøer ofte kan være problematiske. Du kan således sidde komplet uforstyrret og koncentrere dig fuldt ud om dit online møde, telefonsamtaler eller webinar m.m. – eller blot når du ønsker at have arbejdsro omkring dig. 

For mennesker med høretab 

Lider du af høretab? Et kvalitets-headset hjælper dig til at høre lydtransmissionen langt bedre. Har man svært ved at høre, hvad der bliver sagt i den anden ende af telefonrøret, kan telefoni være en yderst krævende disciplin. Du har derfor brug for at få den klare lyd leveret direkte ind i ørerne og få sorteret al anden baggrundsstøj og larm fra.
Vores headsets byder på noise cancellation af høj kvalitet, som hjælper dig til at føre telefonsamtaler, hvor lyden går langt bedre igennem. Headsettene er ikke afhængige af høreapparat eller anden modtager. 
 

Trådløs – naturligvis! 

Alle headsets i vores sortiment er naturligvis trådløse. Således er du fri for generende kabler og kan bevæge dig frit og ugeneret omkring, imens du fører en samtale eller lytter til din yndlingsmusik. Alt efter valg af headset kan du bevæge dig ml. 10 – 30 m væk fra forbindelsen og stadig have en god lydforbindelse. Dette giver en enorm frihed både derhjemme og på jobbet. Du kan hente et print fra kopimaskinen, hente kaffe eller ordne vasketøjet alt imens du streamer lyden i bedste kvalitet. 

Til mange lydkilder og situationer 

De forskellige headsets byder på tilslutning via Bluetooth, hvilket gør, at de kan bruges til en lang række forskellige lydenheder. Brug headsettet sammen med din computer (evt. via Bluetooth-USB-adapter), smartphone, lydanlæg, gps m.m. Mulighederne er mange og kan indgå i mange situationer både på arbejdet og privat. Brug dit headset til telefonsamtaler, deltag i online møde og kurser, streams din yndlingsserie eller til gaming. 

God kvalitet og avanceret teknologi 

Mærkerne Jabra og Sony er nogle af topspillerne indenfor udviklingen af headsets. Et headset er derfor ikke bare et headset, men har en masse forskellige funktioner og features og naturligvis state-of-the-art teknologi indbygget. Tag et kig rundt i kategorien og lær, hvad busylight, noise cancellation, sense engine, stemmeassistent og meget mere står for.