Bass Traps / Hjørneabsorbenter

Se vores udvalg af diverse basfælder til at få styr på bassen i dit lydstudie eller andet lydrum. Vi tilbyder forskellige løsninger til at blive monteret enten i hjørner, på vægge eller som stand-alone optioner. Akustikelementerne tilbydes i flere forskellige designs, som igen tilbydes i en lang række forskellige farver og finish.


Få styr på bassen i dit lydstudie

Som musiker, koncertmanager eller musikproducent kender du sikkert allerede til vigtigheden af en god rumakustik i et lydstudie, øvelokale, koncertsal m.fl. Hvordan lyden bevæger sig rundt i et givent lokale og bliver reflekteret, har en enorm indflydelse på, hvordan musikken opfattes og høres, samt på kvaliteten af lydoptagelser i rummet.

Et rums indretning, størrelse, møbler, gardiner, vinduer, loft og gulv har alle betydning for, hvordan lyd bevæger sig i et rum. Alle elementer har betydning for, hvordan lydbølgerne reflekteres og absorberes, og hvor meget efterklang og ekko, du hører. Dette gør sig også gældende for dit lydstudie, hvorfor dine lydoptagelser eller oplevelse af lyden kan blive komprimeret, hvis du ikke har styr på rumakustikken.

Især hjørnerne i et rum kan være problematiske, da lydbølgerne her kastes rundt imellem de to vægge. De dybe frekvenser (bassen) har især en tendens til at blive fanget i hjørnerne og skabe problemer. Det hele forværres af, at de fleste lydstudier er små rum, hvor der ikke er langt imellem væggene samt hjørnerne, så lydbølgerne kastes vilkårligt omkring. Derfor er bass traps, også kaldet basfælder, særlig vigtige i et lydstudie til at kontrollere de dybe frekvenser – med andre ord at sætte en fælde op for bassen.

Lydstudie på lille budget

Ikke alle musikere og producenter har samme budget at lege med. Nogle har måske et lydstudie på hobbybasis eller er helt nystartet i branchen, og har derfor ikke den helt store pengepung at gøre godt med. Vi tilbyder passende produkter til alle uden at gå på kompromis med performance og effektivitet. Med Agad-produkterne kan du indrette dit lydstudie med højtydende produkter til en fordelagtig pris. Agad-produkterne er fremstillet komplet i skum, hvilket gør det til en billigere, men lige så effektiv løsning. Tag et kig på Agad Absorbent, Agad Bass Trap og Agad Mobilvæg og få dit lydstudie akustiksikret på bedste vis.

Hjørneabsorbenter med unik teknik

Hjørneabsorbenter er beregnet til at blive monteret i et eller flere hjørner i rummet og fanger effektivt de lave frekvenser.
Hjørneabsorbenterne fra Artnovion byder på en særdeles effektiv og innovativ absorptionsteknik for de lave frekvenser (bassen). En helt enestående teknik, der absorberer bedre og helt ned til meget lave frekvenser med mulighed for finindstilling til specifikke frekvenser – du finder kun denne unikke teknik i Artnovions produkter, eftersom Artnovion ejer patentet. Et resultat af mange års erfaring og udvikling!
Hjørneabsorbenterne fås i flere forskellige designs i mange skønne farver og finish.

Sub traps til de helt lave frekvenser

Med vores udvalg af sub traps får du styr på de helt lave frekvenser i 40 – 60 Hz bredbåndet i dit lydrum, som ellers kan være svære at behandle på anden vis. Sub traps-enhederne er yderst effektive absorbenter specielt udviklet til at kunne indstilles til helt specifikke resonansfrekvenser indenfor nævnte frekvensområde. Vælg mellem sub traps til at blive monteret i hjørnerne eller stand-alone varianter!

Bass traps som vægpaneler

Se vores udvalg af bass traps vægpaneler, der både kan monteres i hjørnerne, men også på vægge. Du har derfor mulighed for en fleksibel indretning af dine akustikelementer, hvis ikke hjørnerne altid er en option. Bass trap vægpaneler fås med flere forskellige frontdesigns, så du kan vælge imellem frontpaneler i træ eller beklædt med stof. Alle bass trap vægpaneler har en tilsvarende absorbent i sortimentet, så du har mulighed for at indrette dit lydstudie med basfælder samt absorbenter i matchende, kontinuerligt design.

Mobile bass trap-enheder

Har du brug for en mere fleksibel løsning til dit studie? Vil du gerne undgå at montere noget på væggene? Så tag et kig på vores bass trap mobilvægge! Med mobile løsninger har du en stor fleksibilitet i indretningen og kan bruge dit rum til flere funktioner. Se de forskellige modeller eller sammensæt din helt personlige mobile basfælde med Bass Trap Stander, der kan kombineres med alle Artnovions bass trap hjørneabsorbenter.

Jan Morel bass traps

Den verdenskendte akustikdesigner Jan Morel har i mange år inspireret og hjulpet massevis af DJs og producenter med at indrette deres lydstudier, og få deres musik til at lyde optimal under de rette akustiske forhold. I samarbejde med Artnovion har han udviklet sin Jan Morel Signature Line, hvor de i samarbejde har udviklet produkter til musikindustrien med et særligt Jan Morel touch. Dette inkluderer naturligvis også bass traps – se de unikke Jan Morel akustikprodukter her.

Harmonerende akustikdesign

Alle basfælderne har en tilsvarende absorbent i sortimentet, så du har mulighed for at indrette dit rum med basfælder samt absorbenter i en kontinuerligt matchende stil. Tag et kig på de mange absorbenter i skønne designs.
Finder du ikke et passende bass trap design her i kategorien? Så tag et kig på basfælderne i kategorien HI-FI-rum og tv-stue her.