Tinnitus

Tinnitus kan være til stor gene og frustration for den pågældende. Med den konstante lyd i ørerne kan det være svært at slappe af, koncentrere sig eller falde i søvn. Desværre kan vi ikke tilbyde en kur mod tinnitus, men vi kan hjælpe dig med at maskere symptomerne og gøre hverdagen med tinnitus lidt nemmere og behagelig. Vi har et udvalg af forskellige tinnitus maskere, der ikke blot maskerer den generende lyd i ørerne, men samtidig byder på terapeutisk afslappende lyde, der hjælper dig til at slappe af. 


Tinnitus masker 

En tinnitus masker er et lille apparat, der afspiller forskellige lyde og soundtracks, der maskerer de generende tinnitus-lyde i ørerne. De forskellige soundtracks er lyde, der får dig til at slappe af og fremmer en god nattesøvn. En tinnitus masker kommer med et udvalg af integrerede soundtracks, så du kan finde din yndlingslyd, og hvad der virker mest afslappende på dig. Nogle apparater giver dig mulighed for at tilføje nye soundtracks.   

Tinnitus lydterapi 

De fleste tinnitus masker benytter sig af lydterapi, som typisk består af naturlyde og/eller lydfrekvenser kaldet “white noise” eller på dansk hvid støj. White noise er ensartet lydfrekvenser uden overraskende tonelejer eller andet baggrundsstøj, der gør det nemmere for dig at slappe af og dæmper genen fra tinnitus. Flere af producenterne har udviklet panteret søvnforbedringsteknologi, så din søvn ikke blot er overladt til tilfældighedernes spil. Lydterapien kan bruges til at hjælpe dig med at falde i søvn, men kan også bruges i hverdagen mod stress og til meditation. 

Tilbehør og funktion

En tinnitus masker kan bruges på forskellige måder. Den kan afspille soundtracks ud i rummet eller du kan få lyden bragt ind i ørerne via høretelefoner. Der er dog også mulighed for at tilslutte enten et sæt pudehøjtalere eller en lydpude til apparatet. Sådan afspilles lyden i højtalere anbragt tæt på dit hoved, og din partner bliver ikke generet af lyden.
Sound Oasis S-680-02 og Sound Oasis 5000 har den praktiske ekstra feature, at de samtidigt fungerer som vækkeur. De viser dig således klokken i digitale displays, men har endvidere alarm-funktion, så du kan blive vækket til din yndlings terapilyd eller den mere klassiske buzzer-lyd.

Med på farten 

Vores udvalg består af forskellige typer apparater med forskellige designs. Fælles for dem alle er, at de ikke fylder meget og kan derfor nemt pakkes med på ferien eller på forretningsrejsen. Især Sound Oasis Mini er nem at have med på farten og kan derfor også bruges, når du kører i tog eller går tur i skoven. Dens praktiske størrelse gør, at du kan have den i lommen eller klipse den på tøjet.