Akustikpaneler

Her i kategorien præsenterer vi dig for akustikpaneler egnet til væg-til-væg-montering eller til loft. Panelerne har en større størrelse end vores gængse absorbenter, så du nemt og bekvemt kan beklæde hele væggen (eller loft) med en god akustikløsning. Se de mange forskellige designs, farver og materialer!


Vi hjælper med optimale lydforhold

Skal du have akustikreguleret et lokale? Ved indretning af lokaler er det vigtigt at skænke akustikken i rummet en stor tanke. Vægpartier, vinduer lofter, bordflader m.m. i et lokale bidrager til en meget rungende lydatmosfære, da lydbølgerne vil blive reflekteret af de hårde flader og give en ubehagelig efterklang. Opholder der sig mange mennesker i lokalet, gør dette blot forholdene værre. Megen støj i et lokale gør det svært at høre, hvad andre siger og fører til træthed og evt. hovedpine.
At få styr på lydrefleksionerne i et lokale er altså mindst lige så vigtigt som alt andet inventar og indretningselementer for en god brug af lokalet. Større lokaler, åbne kontorlandskaber, undervisningslokaler, mødelokaler, restaurants, biografer – uanset type eller funktion, så skal det være rart at opholde sig i lokalerne.
Hvis lydforholdene i et lokale ikke er gode, er der heldigvis en meget, du kan gøre, for at få akustikken optimeret og give dine ansatte eller kunder lyst til at opholde sig i rummet.

Her i kategorien præsenteres du for kvalitets-akustikpaneler egnet til væg-til-væg montering – alternativt til loftet.

Akustikpaneler til væggen

Akustikpanelerne i denne kategori er alle højtydende absorbenter, der effektivt bekæmper lydbølger, og dermed forbedrer akustikken i rummet markant. Panelerne består af en absorberende kerne fremstillet af genbrugsmaterialer. Kernen er designet til at absorbere frekvenser i et stort spektrum af bredbåndet af lydbølger – især de mellem/høje frekvenser, der er særligt følsomme for det menneskelige øre.

Den absorberende kerne er dækket af et frontpanel, der tilbydes i en lang række forskellige designs. Fælles for dem alle er, at de lader lydbølgerne trænge igennem ind til den absorberende kerne for effektiv absorption.

Mange af panelerne tilbydes med frontpanel fremstillet af træ med forskellige perforeringsmønstre eller trælameller. Frontpanelerne tilbydes i flere forskellige farver enten i lak eller en naturlig træfinish, der lader træets naturlige struktur komme til udtryk. Perforeringsmønstrene eller lamellerne i frontpanelerne syner nok tilfældigt, men de er faktisk nøje beregnet og kalibreret til at behandle bestemte frekvenser. Yderligere fungerer flere af disse frontpaneler samtidigt som diffusor, som bryder lydbølgerne op og reflekterer dem ud i rummet i forskellige vinkler og retninger. Dette giver et langt mere harmonisk lydfelt i rummet.

Bæredygtige akustikpaneler

I kategorien finder du yderligere akustikpanelerne Tejo og Altay. Fælles for disse to er, at de udelukkende er fremstillet af genbrugsplast, som har gennemgået en transformation til et sofistikeret, højtydende akustikpanel. Formningsprocessen er inspireret af traditionelle møbelfremstillingsteknikker, hvilket har gjort det muligt at forme produktet omhyggeligt uden brug af yderligere kemiske klæbemidler eller højtemperaturpresser. Så er du på jagt efter en akustikløsning, der samtidig tager ansvar for miljøet, så er Tejo og Altay det helt rigtige valg.

Finder du ikke den helt rigtige akustikløsning til dit lokale her i kategorien? Så tag et kig rundt i vores mange andre akustikkategorier og lad dig inspirere: Kontor- og mødelokaler | HI-FI-rum og tv-stueArkitektur & Byggeri | PRO Audio & Lydstudie | Hjemmebiograf | Mobil akustik og skillevægge

Er du interesseret i et tilbud eller har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os, og få en god snak med vores akustikeksperter!