Kontor- og mødelokaler

Søger du akustikprodukter til forbedring af lydmiljøet i kontorlandskaber, møde-, konferencelokaler, kantiner m.fl.? Så finder du her i kategorien et væld af forskellige akustikløsninger, der gør netop dette – på en yderst effektiv og dekorativ måde! Se de mange muligheder til lofter og vægge i adskillelige forskellige designs, farver og materialer:


Tænk akustikken ind i indretningen

Ved indretning af lokaler er det supervigtigt at få tænkt akustikbehandlingen med ind i indretningsdesignet. At få styr på refleksioner og stående bølger, og dermed forbedre taleforståelsen i lokalerne, er mindst lige så vigtig, som alt andet inventar. Større lokaler, åbne kontorlandskaber, undervisningslokaler, mødelokaler, kantiner – uanset type eller funktion, så skal det være rart at opholde sig i lokalerne. Vægpartierne og loftet i et lokale kan bidrage til en meget rungende lydatmosfære, da lydbølgerne vil blive reflekteret af de hårde flader og give en ubehagelig efterklang. Opholder der sig mange mennesker i lokalet gør dette blot ondt til værre. Der vil være meget støj i lokalet, og det kan være svært at koncentrere sig og høre, hvad andre siger. Det er derfor alfa og omega, at man giver akustikken en stor tanke i indretningen af et givent lokale.

Med en god akustikløsning på væg og/eller loft får du bugt med lydproblematikken på en yderst praktisk og dekorativ måde. Her i kategorien finder du et væld af forskellige akustikløsninger, der egner sig til at indrette et lokale med. Produkterne behandler effektivt lydbølgerne i rummet, men fremstår samtidigt som yderst dekorative elementer i indretningsdesignet.

Væg-til-væg akustikprodukter

Akustikpanelerne til vægge er særlig egnet til at pryde en komplet væg, som dermed kommer til at fremstå som et særligt statement i lokalet. Panelerne fås i mange forskellige designs og farver, så du kan indrette dit lokale i et passende indretningsdesign. Skal din væg have en varm naturlig træfinish? Eller have en flot kontrastfarve til resten af indretningen?
Akustikpanelerne behandler effektivt lydrefleksioner og sørger for, at der er et behageligt lydmiljø i rummet fri for rungende efterklang.

Akustikbillede i individuelt design

Du har også mulighed for at få produceret et helt unikt akustikpanel med dit eget foto. Vi overlader designmulighederne til dig, så du kan få et akustikbillede med lige netop det design, stil eller corporate look, du søger. Med dit eget foto printet på panelet bliver det ikke mere unikt og personligt.

Akustikbehandling med vægudsmykning

Du kan også vælge at indrette dit lokale med akustikpaneler i flotte formationer, som fremstår som kunst på væggen. Ved denne akustikløsning er det ikke den komplette væg, der dækkes med akustikpaneler, men nærmere større eller mindre installationer.
Akustikpanelerne beklædt med akustisk stof giver dig mulighed for at lege med din kreativitet og sammensætte forskellige farver og størrelser.
Akustikpanelerne i træ er i sig selv en yderst smuk udsmykning. Her skal du blot vælge den passende finish samt hvor mange paneler, der skal indgå i din vægudsmykning. Avalon Flow er et populært produkt pga. sin flotte buede udformning, der skaber et smukt bølgende design hen over væggen. Den fås i flere forskellige udformninger, så du selv kan designe den buede effekt på væggen.

Akustikprodukter til loftet

I større lokaler med kun lidt vægparti til rådighed kan en akustikløsning til loftet være særlig praktisk. F.eks i større åbne kontorlandskaber eller større kantiner. Sådan kan du få hele lokalet dækket ind med akustiske produkter uden at gå på kompromis med pladsen eller lydmiljøet. Med flåder og bafler hænger akustikproduktet ned fra loftet, hvor den yderst effektivt bearbejder lydrefleksioner og sikrer en behagelig lydatmosfære over hele linjen. Flåderne og baflerne fås i forskellige designs og farver, så de kan tilpasses ethvert indretningsdesign.

Akustikbehandling med skærmvægge

I større lokaler såsom åbne kontorlandskaber kan skærmvægge være en særdeles praktisk akustikløsning. Skærmvæggene her i kategorien består alle af absorbenter, der er designet til at behandle og absorbere lydrefleksioner. Skærmvæggene er således ikke blot til en fysisk opdeling af arbejdspladser, der giver den enkelte medarbejder privatliv til bedre koncentration, men er specifikt udviklet til at være et akustisk effektivt redskab.

Tag et kig rundt i vores mange forskellige akustikløsninger og se, hvad der passer bedst til dit pågældende lokale. Vi står naturligvis til rådighed for hjælp og vejledning og hjælper yderligere med lydopmålinger i dit lokale, hvis dette ønskes. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.