På rejse med høretab

Som hørehæmmet har du mulighed for at indrette dit hjem med forskellige alarmer- og varslingsenheder, som gør, at du altid er opdateret med forskellige lyde og hændelser i dit hjem. Men hvad med når du er på farten? Når du er på ferie eller forretningsrejse har du fortsat brug for særlige løsninger, så du er opdateret med hændelser omkring dig. F.eks. når vækkeuret ringer, rengøringen banker på hoteldøren eller brandalarmen hyler. Her i kategorien vil du finde løsninger, der hjælper dig med at føle dig tryg på din rejse. 


Komplet rejsesæt 

Humantechnik har tænkt på det hele og udviklet et komplet rejsesæt for hørehæmmede. Dette lille sæt har tænkt på alle situationer på hotelværelset, hvor du har brug for at blive gjort opmærksom på en lyd eller hændelse, du ellers ikke ville opdage. Som f.eks når rengøringen eller roomservice banker på døren eller røgalarmen hyler.
Sættet består af et vækkeur, som samtidig fungerer som modtager for alle alarmenhederne. Vækkeuret giver alarm via lys, symboler og ekstra høje lyde. Der kan yderligere tilsluttes en medfølgende pudevibrator, så du kan blive vækket og alarmeret via vibration. I sættet finder du yderligere en trådløs trykknap med velcro på bagsiden. Knappen hænges på hoteldøren og fungerer som en ringeklokke. Der er yderligere et skilt til at hænge på døren, for at gøre opmærksom på ringeklokken. Sættet byder yderligere på en alarm monitor, som scanner rummet for specifikker lyde, og sender signal til vækkeuret. Dette kunne være lyd fra brandalarm.
Med dette rejsesæt er du velforberedt og kan føle dig tryg og sikker på rejsen. 

Bliv vækket til tiden – også på rejsen

På især forretningsrejser er det vigtigt, at du kommer op til tiden, så du ankommer rettidigt til mødet eller seminaret. Som hørehæmmet kan det dog være problematisk at høre vækkeuret, når det ringer. Med et vækkeur specifikt henvendt til hørehæmmede kan du blive vækket på forskellige måder – med særlig høj lyd, blinkende lys eller vibration – eller en kombination af alle disse! På rejsen har du dog brug for en løsning, der ikke fylder meget i kufferten. Vi har derfor samlet et lille udvalg af vækkeure til hørehæmmede, der er ekstra praktiske at pakke ned i kufferten eller weekendtasken. Fælles for dem alle er, at de er små og kompakte i størrelsen.
Udover vækkeure kan du i kategorien endvidere finde Vibio pudevibrator. Denne tilsluttes nemt og enkelt til din mobil, hvor din mobil fungerer som et vækkeur via en dedikeret app og Vibio vil vibrere på livet løs, når det er tid til at stå op. Den er nem at have med på rejsen og overflødiggører et vækkeur.