Diffusorer

Se vores udvalg af kvalitets-diffusorer specielt udviklet til musikindustrien. Diffusorerne er dedikeret til rum, hvor god lydkvalitet er særligt vigtig, som f.eks. lydstudier, indspilningsrum, broadcaststudie, div. typer musikrum m.m. Diffusorerne tilbydes i flere forskellige designs, som igen tilbydes i en lang række forskellige farver og finish.


Diffusorer til lydstudie

Du kender sikkert allerede vigtigheden af god akustik i et rum. For lydstudier og andre lokaler til fremstilling, optagelse og afspilning af musik eller broadcast studier, er den rette akustikbehandling i rummet helt afgørende for, hvordan musikken høres og opfattes. Det er derfor særlig vigtigt i sådanne rum, at behandle lydbølgerne korrekt, så du får det optimale ud af din musik.

Lydbølger bliver kastet rundt i et lokale og reflekteres på de forskellige overflader, hvilket giver en lang efterklangstid og ekko af lyden. Dette er uhensigtsmæssigt i et lydstudie og vil forringe musikkens kvalitet væsentligt. Det er derfor vigtigt, at du får behandlet akustikken i dit studie med den rigtige kombination af absorption og diffusion.

Vi hjælper med den rette lydregulering

Du har brug for at opnå det optimale samspil mellem absorption og diffusion for den rette akustikbehandling i dit lydstudie. Bruger du absorption alene, kan du risikere helt at ”kvæle” lyden. Ved diffusion opsluges lydbølgerne ikke, men sørger for at sprede dem ud i forskellige retninger, hvilket giver et langt mere rummeligt, harmonisk lydfelt.
Du skal dog ikke overklistre dit studie med diffusorer, men placere dem strategisk på forskellige punkter i rummet. Dette kan være på vægge, men også på lofter.
Vi hjælper dig igennem hele processen fra at identificere problemerne i dit lokale til vejledning om produktvalg og installation.

Akustiske diffusorer

Da diffusorer har det formål at sprede lydbølgerne ud i rummet i forskellige retninger fremfor én samlet retning, vil panelet typisk have en ujævn overflade af todimensionel karakter. Ved forskellige højder, vinkler og fordybninger vil lydbølgerne blive reflekteret på forskellig vis. Nogle diffusorer vil have en absorberende kerne, så de samtidig har en absorberende virkning.
Produkterne i vores sortiment er udviklet med mange års teknisk viden og udvikling, og er baseret på matematiske udregninger for akustik. Så selvom panelernes sjove og skæve udformninger kan syne tilfældige, er de nøje beregnet og kalibreret til at behandle lydbølger på en helt bestemt måde og at behandle frekvenser i et stort spektrum af bredbåndet.
Se de forskellige modeller i vores sortiment og vælg imellem en masse skønne farver, designs og materialer.

Jan Morel diffusorer

Jan Morel er en verdenskendt akustikdesigner med stor erfaring indenfor indretning af lydstudier. Han har derfor specialiseret sig i akustiske produkter dedikeret til musikindustrien og har startet et samarbejde med det anerkendte akustikfirma Artnovion. Med deres samlede ekspertise og know-how har de udviklet en serie af akustikløsninger specifikt til indretning af lydstudier. Sådan er Jan Morels Signature Line opstået, som bl.a. byder på et udvalg af kvalitetsdiffusorer – alle designet med Jan Morels unikke touch! Tag et kig på Jan Morels akustikprodukter.

Har du ikke fundet den helt rigtig stil til dit lydstudie her i kategorien? Så tag et kig på diffusorerne i kategorien Hi-Fi-rum og tv-stue.