Høreteknik til boligen

Vi tilbyder en lang række høretekniske hjælpemidler for hørehæmmede, som hjælper til at gøre hverdagen langt nemmere. Her finder du produkter til brug i dit private liv og til boligen.


Hør lydene i dit hjem 

Vi tilbyder en lang række høretekniske hjælpemidler for hørehæmmede, som hjælper til at gøre hverdagen langt nemmere. Her finder du produkter til brug i dit private liv og til boligen, så du kan høre lydene omkring dig, dette være fjernsynet, telefonen, vækkeuret, brandalarmen eller samtale med dine familiemedlemmer. Se vores forskellige kategorier og find hjælpemidler, der passer til netop dig og dit behov. 

Varslingsserier til boligen 

I vores kategori Alarm og varsling kan du finde forskellige serier af trådløse alarmeringsprodukter til boligen, som gør, at du er opdateret med hændelser i dit eget hjem. Dette kan være hverdagshændelser såsom, at det ringer på døren, telefonen ringer, vækkeuret ringer, babyen græder og langt mere alvorlige hændelser som f.eks. brandalarmens hylen. Med en god alarmeringsopsætning bliver du informeret om alle lydene ved hjælp af forskellige alarmeringsmodtagere. Vælg selv om du vil alarmeres med ekstra høj lyd, blinkende lys, vibration eller lysende symboler – eller en kombination af dem alle! Sådan kan du altid føle dig tryg i din egen bolig. 

Hør dit TV klart og tydeligt 

Har du ofte svært ved at høre fjernsynet? Skruer du altid helt op for lyden? Så er det på tide at tage et kig i vores kategori for Høj lyd til TV. Her kan du finde forskellige produkter og løsninger, der giver dig mulighed for at få bragt lyden fra fjernsynet direkte ind i ørerne. Helt trådløst naturligvis. Er du bruger af høreapparat/CI med telespole? Så kan du få lyden transmitteret direkte ind i dit høreapparat/CI og overvinde al anden baggrundsstøj. Du har helt selv styringen med lydstyrken og kan derved se fjernsyn sammen med din familie og venner uden, at lydstyrken er til gene for andre.
Men det begrænser sig ikke kun til TV! Se også vores kategori for Streamere til høreapparater. Med disse streamere kan du lytte til alt, der har en Bluetooth forbindelse. Dit høreapparat/CI bliver forvandlet til høretelefoner, og du kan lytte til dit TV, mobil, laptop og meget mere. 

Bliv vækket med vibration 

Tag et kig i vores kategori med vækkeure særlig egnet for mennesker med høretab. Har du svært ved at høre vækkeurets bimlen? Så har du brug for et vækkeur, der vækker dig med kraftigt blinkende lys og pudevibration. I denne kategori kan du endvidere finde vækkeure, der er særlig praktisk at have med på farten, da de ikke fylder meget i rejsetasken. 

Før bedre telefonsamtaler 

I kategorien telefoni byder vi på et bredt udvalg af høretekniske hjælpemidler, der gør det langt lettere for dig at telefonere trods en dårlig hørelse. Udvalget spænder bredt lige fra mobiltelefoner og fastnettelefoner med ekstra høj lyd til diverse tilbehør, der streamer lyden fra din smartphone til dit høreapparat/CI. Vi har også taget hensyn til de ældre, som udover dårlig hørelse, også kan have problemer med at se. Her er et stort og nemt tastatur en kæmpe hjælp. Tag et kig rundt i kategorien og se, hvad der kan hjælpe dig i hverdagen! 

Maskér din tinnitus! 

Tinnitus er generende og til stor frustration for den pågældende. Med den konstante lyd i ørerne kan det være svært at koncentrere sig, slappe af eller falde i søvn. Desværre kan vi ikke tilbyde en kur mod tinnitus, men vi kan hjælpe dig med at maskere symptomerne og gøre hverdagen med tinnitus meget nemmere og mere behagelig. Vi byder på et udvalg af forskellige tinnitus maskere, der ikke blot maskerer den generende lyd i ørerne, men samtidig byder på terapeutisk afslappende lyde, der hjælper dig til at slappe af og falde i søvn. Tag et kig rundt i kategorien her. 

Hos os er du godt hjulpet i hverdagen og derhjemme. Har du brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig med det rette produktvalg.