Absorbenter

Se vores udvalg af kvalitets-absorbenter, der kombinerer unikke designs med højtydende teknologi. Absorbenterne bekæmper effektivt lydrefleksioner og efterklang i ethvert rum. Dyk ned i de mange forskellige designs, materialer, farver og finish, og find den passende absorbent til dit rum!


Akustikbehandling med absorbenter

En forudsætning for et godt lydmiljø i dit lydstudie er, at rummets akustiske egenskaber er i orden. Dårlig akustiske forhold vil forringe lyden og oplevelsen af musik og andre lydkilder. Dette skyldes, at lyd bevæger sig som bølger rundt i et rum og bliver reflekteret og kastet rundt i rummet via alle hårde overflader, de møder på deres vej. Dette være sig vægge, loft, gulv, vinduer m.m. Vilkårene i et lydstudie er ofte ikke optimale for lydbølger, da rummene ofte er små, så lyden kastes vilkårligt rundt mellem væggene. Dette giver en lang efterklangstid, der opleves som ekko og støj.
Det er derfor essentielt, at du i et lydstudie eller andet musikrum, hvor lydkvaliteten er af særlig stor vigtighed, får indrettet elementer med den rette mængde absorption og refleksion af lydbølger. Dette kan du gøre med akustiske absorbenter samt diffusorer. Her i kategorien bliver du præsenteret for vores udvalg af absorbenter.

Med de mange forskellige absorbenter i vores sortiment kan du opnå den rette absorption af lydbølger og deres refleksioner. Panelerne er nemme at montere enten på vægge eller lofter og kan sammensættes og kombineres til større mesterværker eller holdes i små, subtile arrangementer. Vi tilbyder mange forskellige designs, farver og materialer. Mulighederne er mange så du aldrig skal gå på kompromis med kvalitet og din personlige stil!
Flere af de forskellige modeller har en tilsvarende bass trap i vores sortiment, så du kan få behandlet akustikken i dit musikrum i hele frekvensspektrummet og samtidigt holde en matchende stil og indretning.

Højtydende absorbenter

For at en absorbent kan opsuge lydbølgerne skal den bestå af et absorberende materiale. Absorbenterne i vores sortiment har alle en yderst effektiv absorberende kerne af skum med kalibrerede celler. Bagsiden af denne kerne har udskæringer i skummet sådan, at når den monteres på væggen opstår der små lufthuller. Disse lufthuller booster yderligere absorptionen af mellem/lave frekvenser.
Skummet er monteret i et innovativt rammesystem, der gør panelet nemt at montere og sørger for præcise dimensioner således, at paneler monteret ved siden af hinanden har en perfekt glidende overgang.
Absorbenterne består yderligere af et frontpanel med en eller anden form for gennemgang til den absorberende kerne, så lydbølgerne finder vej ind til det absorberende materiale. Frontpanelerne tilbydes både i træ og stof i mange skønne designs og farver.

Forskellige materialer og stil

Vi tilbyder absorbenter i en lang række forskellige designs og materialer, så du helt sikkert finder et passende design til netop dit lydstudie og stil. Er du f.eks. mest til akustikpaneler i træ? Så tag et kig på de mange absorbenter med frontpaneler fremstillet i træ. Panelerne tilbydes med forskellige udskæringer eller perforeringsmønstre i et væld af forskellige farver og finish. Er du mere til det bløde look? Så dyk ned i de forskellige absorbenter betrukket med akustisk stof. Stofferne tilbydes i ruskind og vævet stof i næsten alle mulige farvevarianter.
Vil du gerne gøre din indretning helt unik og personlig? Så byder Ulysses panelet dig mulighed for at få printet dit helt personlige foto på panelet. Med Ulysses akustikpanel skal du aldrig vælge mellem en billedramme eller en akustikløsning – her får du begge dele kombineret i én og samme løsning!

Til den lille pengepung

Ikke alle musikere og producenter har samme budget at lege med til deres studieindretning. Nogle har måske et lydstudie på hobbybasis eller er helt nystartet i branchen, og har derfor ikke den helt store pengepung at gøre godt med. Vi tilbyder passende produkter til alle uden at gå på kompromis med performance og effektivitet. Med Agad-produkterne kan du indrette dit lydstudie med højtydende produkter til en fordelagtig pris. Agad-produkterne er fremstillet komplet i skum, hvilket gør det til en billigere, men lige så effektiv løsning. Tag et kig på Agad AbsorbentAgad Bass Trap og Agad Mobilvæg og få dit lydstudie akustiksikret på bedste vis.

Akustiske mobilvægge

Har du brug for en mere fleksibel løsning til dit studie? Vil du gerne undgå at montere noget på væggene? Så tag et kig på vores mobilvægge med kvalitetsabsorbenter! Med mobile løsninger har du en stor fleksibilitet i indretningen og kan bruge dit rum til flere funktioner. Den ene dag kan skillevæggen tjene som akustikbehandling ved din mixerpult, og den næste dag kan den opsættes som en vocal booth til indspilninger. Se de forskellige modeller eller sammensæt din helt personlige mobile absorbentvæg med Mobilvæg Stander, der kan kombineres med alle Artnovions absorbenter.

Har du ikke fundet den helt rigtig stil til dit lydstudie her i kategorien? Så tag et kig på absorbenterne i kategorien Hi-Fi-rum og tv-stue. Eller dyk ned i Jan Morel-kategorien og find absorbenter designet af den verdenskendte akustikdesigner Jan Morel.