Diffusorer

Se vores udvalg af kvalitets-diffusorer dedikeret til rum, hvor god lydkvalitet er særlig vigtigt. Få styr på akustikken i dit hi-fi-rum eller tv-stue med den rette spredning af lydbølger på en yderst stilfuld måde. Diffusorerne tilbydes i flere forskellige designs, som igen tilbydes i en lang række forskellige farver og finish.


Diffusorer til dit hi-fi-rum

Har du et rum med hi-fi-udstyr, hvor du har gjort lidt ekstra ud af den gode lyd? En tv-stue, hjemmebiograf eller et dedikeret rum til at høre god musik? Så er den rette akustikbehandling af rummet mindst lige så vigtigt som det rigtige lydudstyr! Får du ikke styr på akustikken i dit rum, vil selv det dyreste hi-fi-udstyr blive komprimeret af ekko, lang efterklangstid og mindske kvaliteten af lyden. Akustikken har stor indflydelse på, hvordan lyd og musik høres og opfattes og kan ikke løses alene af selv det dyreste udstyr.

Lydbølger bliver kastet rundt i et lokale og reflekteres på de forskellige overflader, hvilket giver en lang efterklangstid og ekko af lyden, hvis bølgerne ikke absorberes eller brydes. Dette er uhensigtsmæssigt i et rum, hvor du gerne vil have den optimale film- eller musikoplevelse. Det er derfor essentielt, at du får behandlet akustikken i dit rum med den rigtige kombination af absorption og diffusion.
Dette kan vi hjælpe dig med – og ovenikøbet med akustikprodukter, der samtidigt giver din indretning et smagfuldt touch og unik stil!

Den passende lydregulering

Du har brug for at opnå det optimale samspil mellem absorption og diffusion for den rette akustikbehandling i dit hi-fi-rum. Bruger du absorption alene, kan du risikere helt at ”kvæle” lyden. Ved diffusion opsluges lydbølgerne ikke, men sørger for at sprede dem ud i forskellige retninger, hvilket giver et langt mere harmonisk lydfelt i rummet.
Du skal dog ikke overklistre dit hi-fi-rum med diffusorer, men placere dem strategisk på forskellige punkter i rummet. Dette kan være på vægge, men også på lofter, så akustikprodukterne ikke optager plads for andet inventar.

Vi hjælper dig igennem hele processen fra at identificere problemerne i dit rum til vejledning om produktvalg og installation! Med vores akustikeksperter er du i gode og kyndige hænder, så du ender ud med en akustikløsning, der passer til dine krav, indretningssmag samt budget.

Spredning af lydbølger

Da diffusorer har det formål at sprede lydbølgerne ud i rummet i forskellige retninger fremfor én samlet retning, vil panelet typisk have en ujævn overflade af flerdimensionel karakter. Ved forskellige højder, vinkler og fordybninger vil lydbølgerne blive reflekteret på forskellig vis. Nogle diffusorer kan have en absorberende kerne, så de samtidig har en absorberende virkning.
Alt dette forbedrer taleforståeligheden og lydkvaliteten i rummet samt skaber et mere harmonisk og forstørret sweet spot-område for den gode lyd.

Vi er stolt dansk distributør af det anerkendte akustikbrand Artnovion. Produkterne i vores sortiment er dermed udviklet med mange års teknisk viden og udvikling, og er baseret på matematiske udregninger for bevægelse af lydbølger. Så selvom panelernes sjove og skæve udformninger kan syne tilfældige, er de nøje beregnet og kalibreret til at behandle lydbølger på en helt bestemt måde samt at behandle frekvenser i et stort spektrum af bredbåndet.

Se de forskellige modeller i vores sortiment og vælg imellem en masse skønne designs, materialer og farver. Er du til træ eller bløde stoffinish? Bølger, lameller eller smukke udskæringer? Tag et kig rundt i kategorien og find din favorit!

Har du ikke fundet den helt rigtig stil til dit hi-fi-rum her i kategorien? Så tag et kig på diffusorerne i kategorien PRO audio & Lydstudie. Her finder du endnu flere modeller, som alle sagtens kan bruges i hi-fi-rum og tv-stuer.