Høreapparatspecifikke streamere

TelefonClip+ streamer med bluetooth

GN ReSound TelefonClip+ er en mobilforstærker og streamer til hørehæmmede fra danske GN ReSound. TelefonClip+ kan nemt forbindes til din mobil med Bluetooth eller kabel. Den streamer derefter lyden fra den indbyggede mikrofon og fra din mobil direkte til dine høreapparater eller cochlear implantater.

TelefonClip+ er et moderne høreteknisk hjælpemiddel, der understøtter din daglige kommunikation derhjemme med venner og familie, og på arbejdspladsen med forretningspartnere og kollegaer. Alt dette er muligt, samtidig med at du har håndfri betjening af din mobiltelefon. Den kan altså blive liggende i lommen.

HMI-NR: 77006
Varenr.: 2039
Inkl. moms 1.562,50 kr.
1.250,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Produktet har fokus på minimering af støj for brugeren, og er udstyret med en muteknap, der lukker af for høreapparaternes mikrofoner. Herved fjernes baggrundsstøj, så samtale går tydeligt igennem. GN Resound TelefonClip+ er fysisk let, og klipses fast på tøjet (hænges ikke om halsen).

Du kan se hvordan du bruger TelefonClip+ her
Du kan hvordan du konfigurerer TelefonClip+ her
Bemærk, begge videoer er på engelsk.

Hvis du har trådløse høreapparater fra ReSound, så kan du bruge ReSound Control™ app til at skrue op eller ned for lyden, skifte program i høreapparatet. Uden at du behøver at røre – eller henlede opmærksomheden på – dit høreapparat.

AppStore-Button

Tekniske data

Rækkevidde: Op til 3 m
Trådløs: 2,4 GHz
Operationstemperatur: 0 to 45 °C
Opladningstemperatur: 0 til 45 °C
Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

Download brugervejledning

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...