Vækkeure

Signolux vækkeur A-2634

Signolux Vækkeur A-2634 er et vækkeur til døve og hørehæmmede med ekstra høj lyd og kraftige lyssignaler. Vækkeuret fungerer samtidig som alarmmodtager, og kan modtage alarmer fra Signolux-seriens sender-enheder, såsom røg- og babyalarmer. Vækkeuret kan fungere som selvstændigt vækkeur til hørehæmmede, eller forbindes til Signolux alarmsystem. Når vækkeuret registrerer en alarm fra en Signolux-sender, vil der foruden lysblink blive afspillet en alarm med autentisk lyd, der relaterer sig til alarmen (f.eks. babygråd hvis babyalarmen bliver aktiveret). Samtidig har vækkeuret også tydelige symboler for hvert af de indkomne alarmer (fx telefon, baby, dør osv.) Udfor hvert symbol lyser en lysdiode i forskellige farver (én for hver alarm), når denne alarm forekommer. Brugeren kan derved blive alarmeret af både lys og lys, således at den hørehæmmede har optimale muligheder for at registrere alarmen. Det er desuden muligt at tilkoble en pudevibrator til vækkeuret for yderligere alarmeringsmuligheder.

Produktet er en del af Humantechniks bud på en moderne serie af trådløse alarmeringsprodukter og kan nemt bruges til at varsle personer med høreapparat om indkomne telefonopkald. Produktserien udgør tilsammen et komplet sæt af høretekniske hjælpemidler inden for alarmering og varsling i eget hjem.

HMI-NR: 103760
Varenr.: 2338
Inkl. moms 1.556,25 kr.
1.245,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Signolux er et helt nyt alarmeringssystem fra Humantechnik, hvor fleksibilitet og driftssikkerhed er i fokus. Serien er fleksibel, fordi den har mulighed for 8 forskellige alarmer. Du kan selv nemt kan vælge lyd/alarm-ikon efter eget behov. Seriens driftssikkerhed er sikret, fordi senderenheder og modtagerenheder parres sammen (fremfor at køre på bestemt kanal), hvilket sikrer, at systemet ikke forstyrres af interferens fra andre systemer i nærheden. Derudover er alarmsystemet designet til den moderne verden, og kan således styres via din smartphone.

Se Humantechniks præsentation af Signolux serien her. Bemærk, videoen er på engelsk.

Bemærk: Dette produkt bruges som vækkeur uden forbindelse til andre Signolux-produkter. Dog skal det benyttes sammen med en Signolux alarmsender, såsom: Dørtryk, Telefonvarsling eller Babyalarm for at udnytte den fulde funktionalitet. Du kan finde alle Signolux alarmsendere i vores webshop.

Du kan finde Humantechniks Signolux smartphone App her:

Google Play til Android

iTunes Appstore til Apple

Vær opmærksom på at app’en kun virker, hvis den forbindes til dit Signolux system via en Signolux Gateway

Signolux vækkeuret anvender 4 x AAA standardbatteri samt medfølgende strømforsyning, der nemt kan udskiftes af brugeren. En unik feature ved Signolux vækkeuret er desuden, at der vises batteristatus på alle de tilkoblede sendere i diodevisniningen på vækkeuret. På den måde advares brugeren, hvis fx batteriet i dørtrykket er ved at løbe tør.

Der kan også tilkøbes en pudevibrator til vækkeuret.

Pakkens indhold

  • Signolux vækkeur A-2634
  • 12 V strømforsyning
  • Brugervejledning
  • Garantibevis

 

Tekniske data

Strømforsyning:  

230 V, 50 Hz;

12 V jævnstrøm 1000 mA

Strømforbrug:                    

Ca. 2 W

Højde:      

103 mm

Bredde:   

212 mm

Dybde:     

70 mm

Vægt:       

337 g

Download brugervejledning og quickguide

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter til Signolux serien

Din kurv

Kurven er tom...