Høreapparatspecifikke streamere

Oticon Connectline TV 2.0 streamer til TV

Oticons Connectline TV 2.0 adapter er skabt til at forbinde dit TV med en Oticon streamer eller et Oticon høreapparat. Adapteren, Connectline TV 2.0, giver hørehæmmede og døve mulighed for, trådløst, at høre fjernsynets lyd direkte i høreapparatet. Adapteren er en del af Oticons serie af høretekniske hjælpemidler, der giver personer med nedsat hørelse for at opleve hverdagens lyde i høj kvalitet.

HMI-NR: 81897
Varenr.: 7273
Inkl. moms 2.100,00 kr.
1.680,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

ConnectLine TV 2.0 adapteren forbindes med Oticons ConnectLine Streamer Pro.

Hele Oticons ConnectLine system kan styres med din mobiltelefon. Oticon har lavet en app, der nemt kan hjælpe dig, med at styre lyden til dit høreappart.

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

Download the latest version of the ConnectLine appDownload the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.

Tekniske data

  • Tv-adapteren indeholder en 2,4 GHz sender.
  • Telefon-adapterens sendestyrke er maks. 47.4 dBμV/m @ 3 m

Download brugervejledning

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...