Auracast: AURI™

Auri er et komplet lydsystem, der gør det muligt for både private og offentlige lokaliteter at tilbyde multikanals lydtransmission via Auracast til stedets besøgende. Løsningen består af en lydtransmitter, dedikerede Auracast-modtagere samt diverse tilbehør.


Hvad er Auracast?

Auracast™ er en ny standard indenfor Bluetooth® Low Energy Audio-teknologien. Denne teknologi kan transmittere simultan lyd til et ubegrænset antal Auracast™ kompatible enheder, herunder dedikerede modtagere, høreapparater, høretelefoner og smartphones.

AURI™: Det første Auracast-baserede lydsystem til assistive listening

Listen Technologies og Ampetronic har udviklet den første komplette løsning, der giver forskellige lokaliteter og slutbrugere mulighed for at anvende Auracast™ broadcast-lydteknologien. AURI™ er resultatet af et samarbejde mellem Listen Technologies og Ampetronic, der tilsammen har over 60 års erfaring med at udvikle produkter, der gør lyd mere tilgængeligt for alle.

AURI™ systemet

  • Auracast™-baserede sendere
  • Broadcaster lyd til dedikerede modtagere og personlige Auracast™ kompatible enheder
  • Transmission til et ubegrænset antal lyttere
  • Fleksibel løsning til store og små lokaler
  • Konfigurerbar til åben eller sikker multikanals lydtransmissioner
  • Lav latenstid (<40ms)

Sådan fungerer AURI

  • Tilslut lydkilden til en sender.
  • Senderen broadcaster lyden.
  • Lyt til transmissionen via en dedikeret AURI™ modtager eller en Auracast™ kompatibel enhed.

Nem administration via software

Via det medfølgende software er det nemt at konfigurere en enkelt enhed eller administrere større systemer fordelt på flere lokationer. Softwaren understøtter automatisk registrering, fuld kontrol og softwareopdateringer for netværkstilsluttede sendere, ladestationer og modtagere, der er sat til opladning.

Fremtidssikret løsning

I takt med at Auracast udbredes, forventes det at brugere får Auracast modtagere indbygget i høreapparater, CI, smartphones, høretelefoner m.fl., og de besøgende vil dermed kunne ”tune in” på Auracast streamingen på deres egne personlige enheder. AURI™ er dermed en fremtidssikret løsning for alle lokaliteter, der opererer indenfor lydtransmission, guidede turistattraktioner, tolkning eller stiller assistive listening til rådighed for mennesker med høretab.