Tonax bliver dansk distributør af Artnovion Akustik

I Tonax skaber vi optimale lyd- og lyttemiljøer med en kombination af lydtekniske og akustiske virkemidler. Med det portugisiske high-end akustikbrand, Artnovion, kan vi nu levere førsteklasses lydmiljøer skabt af akustikmaterialer, der er blandt de mest æstetiske og innovative på markedet. Artnovion er skabt af de allerdygtigste akustikere og designere. Produkterne forener sublim lydregulering og gennemtænkt indretningsdesign på fornemmeste vis.

Made in Portugal
Artnovion producerer alle akustikprodukterne på deres egen fabrik i Porto i Portugal. Producenten har stort fokus på bæredygtighed i produktionsmetoder og materialer for at producere produkter med mindst mulig miljøbelastning og klimaaaftryk. Artnovion har en unik fornemmelse for trends i deres design og materialevalg, som er præget af organisk formgivning i træ. Akustikpanelerne passer perfekt ind i det skandinaviske design, og er således både iøjenfaldende og yndefulde i deres udtryk.

Akustikmaterialer til lyd-, musik- og mediebranchen
Artnovions akustikprodukter anvendes også af den professionelle lyd- og musikbranche. Porteføljen af produkter indeholder absorbenter, diffuserer samt hybrider, der både absorberer og diffuserer. Derfor er de helt ideele til lydstudier, broadcasting, hjemmebiografer, professionelle konferencelokaler mv.

Læs meget mere om Artnovions produkter og designværktøj her på vores hjemmeside. Vi henviser også til Artnovions egen hjemmeside for yderligere inspiration.

Del denne artikel