Intercom og Tour Guide

Her finder du vores store udvalg af produkter indenfor intercom og tour guide. Hvad end du har brug for at kunne kommunikere en-vejs eller to-vejs, til mindre grupper eller store forsamlinger, så finder du en passende produktløsning her. Vi tilbyder systemer, der gør brug af radiofrekvens, infrarødt lys, wi-fi, dante m.m.fælles for dem alle er, at lytterne modtager lyden helt trådløst!   


Intercom

Vi tilbyder forskellige kommunikationssystemer, der giver brugerne mulighed for at lytte og tale trådløst med hinanden. Alt efter sammensætningen af transmittere og modtagere kan kommunikationssystemet konfigureres til, hvor mange der skal kunne tale og hvor mange, der kun skal kunne lytte. Skal din kommunikation være en-vejs eller to-vejs? 
Vi tilbyder produkter baseret på forskellig teknologi, der alle giver muligheden for trådløs kommunikation. Lyden kan f.eks. blive transmitteret via infrarødt lys, wi-fi, dante, FM m.m. 
Du kan finde alt lige fra helt mobile systemer med håndholdte transmittere og modtagere, til mere faste installationer, hvor der transmitteres ud til større forsamlinger. 
Kommunikationssystemerne kan bruges i en lang række forskellige situationer, jobs og brancher. Brug de professionelle kommunikationssystemer til hørehjælp for hørehæmmede, til intercom, guidede ture, sprogtolkning og meget mere.

Professionelt kommunikationsudstyr

Tonax er dansk distributør af Listen Technologies-produkter. Listen Technologies er et amerikansk firma, der producerer professionelt kommunikationsudstyr med fokus på inklusion og engagement. Produkterne understøtter al form for kommunikation mellem mennesker. Dette giver Tonax muligheden for at tilbyde en lang række produkter indenfor intercom og tour guideVi er distributør af hele Listen Technologies’ sortiment.  
Se mere på Listen Technologies egen hjemmeside. 

Tour guide udstyr

Vi tilbyder kommunikationssystemer, der er særlig egnet til tour guide eller lignende funktioner.  
Med de mobile ListenTALK-enheder kan du guide en mindre eller større gruppe, og dermed overvinde både afstand samt baggrundsstøj. Ved valg af transceivere og/eller modtagere kan du beslutte, om deltagerne kun skal kunne lytte eller også skal have muligheden for at kunne tale. Systemet er naturligvis 100% trådløst og mobilt, så du kan bevæge dig frit omkring uden generende kabler, og det er nemt at tage systemet med på farten. Der kan tilsluttes lige så mange deltagere i opsætningen som ønsket, hvor der oprettes en gruppe for de deltagendes enheder. Der kan være forskellige grupper i samme område uden, at disse interferer med hinanden, og du kommunikerer dermed kun med din dedikerede gruppe. 

Komponér dit eget system via tilbehør

Listen Technologies tilbyder en lang række forskelligt tilbehør til kommunikationssystemerne. Noget af tilbehøret er produktspecifikt, imens andet er universelt. 
Ved valg af tilbehør kan du komponere dit kommunikationssystem alt efter dit behov.