Oversættelse, Tekstning og Annotation

Vi tilbyder produkter indenfor helt særlige nicheområder, der alle har det tilfælles, at de fremmer kommunikation mellem mennesker og gør kommunikationen så engagerende som muligt. Se her vores produkter indenfor temaerne oversættelse, tolkning, tekstning og annotation af live videoer.


Professionelt tolkeudstyr 

Vi byder på forskellige produkter indenfor simultantolkning, der løfter enhver tolkeopgave. Hvad end det drejer sig om tolkning af et enkelt sprog eller helt op til 14 sprog, har vi det passende udstyr. Vi har mobilt udstyr, der er nemt at transportere og mere faste opsætninger. Se produktserierne Digi-Wave og Interpreter Control Console og find den løsning, der passer bedst til din tolkeopgave.
Lytterne modtager tolkningen via dedikerede modtagere, som enten kan bruges med forskellige høretelefoner eller halsslynge. Via halsslynge kan hørehæmmede lyttere få lyden bragt direkte ind i deres høreapparater/cochlear implantat.
Vi har gjort det så nemt for dig som muligt, og derfor samlet det passende udstyr samt tilbehør i komplette totalløsninger, så du blot skal finde den pakkeløsning, der passer bedst til dit behov. 

Tekstning af din live video 

Det bliver mere og mere almindeligt, at vi kommunikerer med hinanden online i form af videomøder – både privat og i jobbet. Det kan dog nogle gange godt gå lidt ud over kvaliteten af kommunikationen og det kan være svært altid at høre, hvad der bliver sagt. Vi byder på forskellige produkter, der sætter undertekster på dine live videoer i realtid. Sådan har alle deltagerne muligheden for at læse, hvad der bliver sagt samtidigt med, at de lytter til kommunikationen. Du undgår derved, at vigtig information går tabt.
Skal kommunikationen foregå på tværs af sprog? Så kan vi også hjælpe dig. Med Convey Video kan du ikke blot få sat undertekster på din live video i det talte sprog – den har også funktionen til at oversætte, hvad der bliver sagt! Sådan kan du få vist undertekster på din live videotransmission på det ønskede sprog – i realtid! Slut med at skulle arrangere en tolk til at formidle kommunikationen – det klarer Convey Video på ikke mindre end 109+ sprog!