Artnovion Antares W - Bass trap hjørneabsorbent | Jan Morel Design

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Artnovions Bass Trap Hjørneabsorbenter byder på en særdeles innovativ og effektiv absorptionsteknik for de lave frekvenser (bassen). En helt enestående teknik, der absorberer bedre og helt ned til meget lave frekvenser med mulighed for finjustering til bestemte frekvenser – du finder kun denne unikke teknik i Artnovions produkter, eftersom Artnovion ejer patentet. Et resultat af mange års erfaring og udvikling!

Hjørneabsorbentens unikke konfiguration er designet til at give dig den bedst mulige ydeevne via tryk- og hastighedsfølsomme kerner eksponeret for de korrekte modalområder. En basfælde med en hidtil uset ydeevne og unik kalibrering.

Denne bass trap er udviklet i samarbejde med Jan Morel, hvorfor den indeholder Artnovions højtydende teknologi, men prydes af et frontpanel i Jan Morels unikke design.
Jan Morel har givet dig stor frihed til selv at kreere dit unikke akustikpanel. Du kan nemlig vælge mellem forskellige farver på både træet samt det akustiske stof. Ønsker du din helt egen farvestil? Så få træet lakeret i en farve efter dit ønske!
Se de mange forskellige farvemuligheder under fanen “Farver” nedenfor!