Artnovion Argu - Baffel til loftet

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Argu er et akustikpanel til at hænge op i loftet. Argu er designet til at forbedre akustikken i store åbne miljøer, og er særlig praktisk i rum, hvor der er begrænset væg- og loftplads til andre akustikløsninger. Mange større lokaler som f.eks. åbne kontorlandskaber, restauranter, haller eller fabrikker har stor gavn af at behandle loftsrefleksioner for at forbedre lydmiljøet i lokalet.

Dette akustikpanel har en exceptionel absorberende ydeevne, især når den er placeret med afstand fra loftet. Baflerne kan hænges i små eller større formationer eller fordeles jævnt over hele loftet alt efter behov.

Akustikpanelet er fremstillet af bæredygtige materialer og tilbydes med brandklassificering, så du har muligheden for at opfylde lovkrav til brandsikkerheden for dit byggeprojekt. Den absorberende kerne er fremstillet af genbrugsmaterialer og har en exceptionel evne til at reducere efterklangen af mellem/høje frekvenser.

Panelet er omhyggeligt indpakket i førsteklasses akustisk stof. Vælg mellem ruskind, twill eller filtet stof i en lang række forskellige, skønne farver.