Artnovion Helen - Bass Trap Vægpanel

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Med Helen Bass Trap styrer du effektivt de lave frekvenser (bassen) i dit hi-fi-rum og forbedrer den overordnede lydoplevelse af din yndlingsmusik eller film. Panelet er egnet til at blive monteret i hjørnerne af rummet, hvor især bassen ofte bliver fanget imellem de to vægge og kan skabe problemer for akustikken. Panelet kan også monteres på vægge.

Helen Bass Trap Vægpanel er beregnet til rum, hvor der afspilles musik, ses film eller andre medier. I sådan et hi-fi-rum eller tv-stue er den rette akustikbehandling essentiel for, at du får den bedste lydoplevelse fra dit hi-fi-udstyr uden forstyrrende bas eller efterklang. Panelet består af en højtydende, absorberende kerne, der arbejder med 80 Hz – 120 Hz bredbåndet og giver en optimal akustisk oplevelse i rummet uden at optage en masse plads.

Bass Trap Vægpanel tilbydes med en lang række forskellige frontpaneler i unikke designs og materialer.
Helen Bass Trap Vægpanel byder på et design bestående af akustisk stof enten i ruskind eller vævet stof. Stoffet giver en klassisk, elegant stil og tilbydes i 30 forskellige farver, så du helt sikkert finder en passende stil til dit rum.

Designet er identisk med absorbentpanelet Helen Absorbent, hvorfor disse to paneler kan installeres i samspil med hinanden.