Artnovion Komodo W - Bass Trap Vægpanel

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Med Komodo Bass Trap styrer du effektivt de lave frekvenser (bassen) i dit hi-fi-rum og forbedrer den overordnede lydoplevelse af din yndlingsmusik eller film. Panelet er egnet til at blive monteret i hjørnerne af rummet, hvor især bassen ofte bliver fanget imellem de to vægge og kan skabe problemer for akustikken. Panelet kan også monteres på vægge.

Komodo Bass Trap Vægpanel er beregnet til rum, hvor der afspilles musik, ses film eller andre medier. I sådan et hi-fi-rum eller tv-stue er den rette akustikbehandling essentiel for, at du får den bedste lydoplevelse fra dit hi-fi-udstyr uden forstyrrende bas eller efterklang. Panelet består af en højtydende, absorberende kerne, der arbejder med 80 Hz – 120 Hz bredbåndet og giver en optimal akustisk oplevelse i rummet uden at optage en masse plads.

Bass Trap Vægpanel tilbydes med en lang række forskellige frontpaneler i unikke designs og materialer.
Komodo Bass Trap Vægpanel byder på et frontpanelet i træ med et smukt perforeringsmønster, der fremstår som et kunststykke på enhver væg. Komodo fås i flere forskellige farver og finish til at matche enhver smag og øvrige indretningsstil.

Designet er identisk med absorbentpanelet Komodo W Absorbent, hvorfor disse to paneler kan installeres i samspil med hinanden.