Artnovion Verona Akustikpanel

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Verona er et træpanel med et akustisk optimeret perforeringsmønster. Panelet er en absorbent, der giver en behagelig lydregulering i rummet, hvor det er installeret.

Verona behandler effektivt mellem/lave frekvenser, hvilket reducerer efterklang og støj i rummet. Panelet kan monteres både på vægge og i loftet. Rammesystemet garanterer nem montering og sørger for, at flere paneler monteret ved siden af hinanden passer perfekt sammen og giver en glidende overgang. Akustikpanelet kan problemfrit sammensættes til større væg- og loftpartier og giver et løbende flot mønster henover panelerne.

Akustikpanelet er designet med et unikt mønster, der giver en fornemmelse af 3D-effekt, og kombinerer dermed praktisk akustikløsning med smukt indretningselement. Vælg imellem et lakeret finish eller forskellige toner af naturligt træfinish, som bibeholder træets smukke struktur i overfladebehandlingen. Finder du ikke en passende farve til netop din indretningsstil? Så få panelet specialfremstillet efter dit personlige farveønske eller corporate image.