Catchbox Mod trådløs mikrofon - beregnet til at blive kastet rundt mellem deltagerne

Varenummer (SKU):

Kontakt os

Det innovative Catchbox lydsystem tager begrebet ‘trådløse mikrofoner’ til et helt nyt level! Med Catchbox bliver selv den mest kedelige konference pludselig sjov og dynamisk. Selv børn vil være med på legen og undervisningen bliver forvandlet til en sjov og aktiv leg, som alle vil deltage i. Catchboxen er nemlig en trådløs mikrofon, der er pakket ind i et smart, blødt cover, der kan kastes rundt imellem deltagerne og inddrage alle aktivt i samtalen, diskussionen eller undervisningen.

For mennesker med høretab kan sådanne situationer dog ofte være problematiske pga. dårlig lyd, baggrundsstøj, dårlige akkustikforhold m.m. Men Catchbox har tænkt på det hele og udviklet lydsystemet til at kunne kobles til et personligt høreteknisk udstyr. Du vil derfor kunne få lyden fra mikrofonen sendt direkte ind i øret via dit høreapparat eller høreimplantat. I stedet for at være udenforstående kan du nu pludseligt deltage aktivt sammen med de andre deltagere.

Brug catchbox’ lydsystem i møde- og konferencelokaler, plejehjem og institutioner, såsom børnehaver og skole. Catchboxen leveres i fire standardfarver, men kan også specialfremstilles lige efter dine ønsker. Få dit firmalogo på coveret og tilpas farven, så den passer netop jeres corporate look.