Sony WH-1000XM3 Headset med støjreduktion, sort

Sony Logo
Varenummer (SKU): 483203

3.000,00  Kr.

Man må virkelig sige, at Sony har teknologien med sig. Hvis du tror, at et headset blot er et headset, så kan Sony overbevise dig om andet. Med en lang række forskellige teknologier, har de udviklet et yderst intelligent headset, som kan tilpasses netop dig og dine omgivelser.
Har du hørevanskeligheder er dette headset en gave! Da det er udviklet til at eliminere baggrundsstøj og give en førsteklasses lydkvalitet, vil du få en meget bedre og klarere lydoplevelse leveret lige ind i ørerne. Du kan indstille headsettet til at tillade enkelte baggrundslyde – f.eks. stemmer – så du aldrig går glip af vigtige informationer.

Se, hvad der sker, når det kun er dig og musikken, med støjeliminering, der blokerer mere udefrakommende støj end nogensinde før. Oplev smarte hovedtelefoner med avanceret støjelimineringsteknologi som tilpasset lydstyring og den nemme adgang til smarte funktioner, herunder Stemmeassistent-kompatibilitet og Quick Attention, Voice Assistant-kompatibilitet og touch-betjening.