Sony WH-1000XM4 Headset med støjreduktion, sølvfarvet

Sony Logo
Varenummer (SKU): 483204

3.687,50  Kr.

Man må virkelig sige, at Sony har teknologien med sig. Hvis du tror, at et headset blot er et headset, så kan Sony overbevise dig om andet. Med en lang række forskellige teknologier, har de udviklet et yderst intelligent headset, som kan tilpasses netop dig og dine omgivelser.
Har du hørevanskeligheder er dette headset en gave – især hvis du elsker at lytte til musik! Headsettet er udviklet til at eliminere baggrundsstøj og give en førsteklasses lydkvalitet, og du får en meget bedre og klarere lydoplevelse leveret lige ind i ørerne. Med den smarte speak-to-chat funktion, vil musikken sættes automatisk på pause, når du taler – f.eks. hvis du lige skal bestille en kaffe-to-go – og du vil opfange samtalen klar og tydeligt via mikrofoner. Du kan indstille headsettet til at tillade enkelte baggrundslyde – f.eks. stemmer – så du aldrig går glip af vigtige informationer, imens du lytter til dine yndlings-tunes.

WH-1000XM4-headsettet forener Sony’s mest avancerede støjreduktion med exceptionel lydkvalitet og en række smarte funktioner for en enestående lytteoplevelse.