Hjælpemidler til hørehæmmede i møde og konference

Sådan får du et aktivt arbejdsliv med høreteknik

Har du en hørenedsættelse, og er du i job eller på vej i job, så kan høreteknik være en god hjælp!

Mange mennesker med høretab har udfordringer, når der er møder på arbejdspladsen. Det kan være personalemøder, kundemøder - eller bare et uformelt møde med kollegerne. Der findes en række kommunikationsløsninger, som er både præsentable og giver dig en god lydforstærkning.

Telefoni på arbejdspladsen kan også være en udfordring! Har du svært ved at høre, hvad der bliver sagt i den anden ende af røret? Bliver du forstyrret af baggrundsstøj fra kontoret? Med et støjreducerende headset og andre særlige telefonløsninger, kan vi skabe de optimale lyttebetingelser for dig.

Vi laver også specialløsninger til alle typer af jobfunktioner. Læs mere om vores specialløsninger her...

Du kan få bevilget udstyret af dit jobcenter. Læs mere her...

Arbejdsliv Gitte Ravn

Høreteknik fastholder Gitte på arbejdsmarkedet

Gitte glæder sig hver dag over sit gode job som erhvervsrådgiver i Jyske Bank. Hun har et stort høretab og bruger aktivt høreteknik til vigtige kommunikationssituationer på jobbet. Gitte har fået hjælp af Jacob fra Tonax til at finde den helt rigtige løsning:

"Der er altså nogle derude, der er virkelig bekymret for at miste deres arbejde. De ringer og siger "Gør noget", Jacob, ellers mister jeg mit arbejde’  fortæller Jacob til HØR NU's journalist

Og Gitte understreger, at den personlige relation er afgørende: ”Det er jo skønt, at Jacob ind i mellem følger op, og skriver ”Hvordan går det?”. Og hvis der er et problem, så ved jeg, at jeg lige kan skrive til ham på mailen, og så bliver det løst,” smiler Gitte

Læs Gittes historie

Anbefalede produkter til et aktivt arbejdsliv

Din kurv

Kurven er tom...