Høreteknik fastholder Gitte på arbejdsmarkedet

Altid tæt kontakt

Gitte glæder sig hver dag over sit gode job som erhvervsrådgiver i Jyske Bank. Hun har et stort høretab og bruger aktivt høreteknik til vigtige kommunikationssituationer på jobbet. Gitte har fået hjælp af Jacob fra Tonax til at finde den helt rigtige løsning:

“Der er altså nogle derude, der er virkelig bekymret for at miste deres arbejde. De ringer og siger “Gør noget”, Jacob, ellers mister jeg mit arbejde’  fortæller Jacob til HØR NU’s journalist

Og Gitte understreger, at den personlige relation er afgørende: ”Det er jo skønt, at Jacob ind i mellem følger op, og skriver ”Hvordan går det?”. Og hvis der er et problem, så ved jeg, at jeg lige kan skrive til ham på mailen, og så bliver det løst,” smiler Gitte

Magasinet HØR NU mødte Jacob og Gitte i Jyske Banks Hovedkvarter i Silkeborg til en snak om, hvor stor en forskel høreteknik gør for en person med hørenedsættelse, der har et aktivt arbejdsliv. Læs hele artiklen her.

(Artiklen blev skrevet umiddelbart inden, vi skiftede navn til Tonax. Derfor anvender artiklen vores gamle navn Calundan Høreteknik.)