Børn og unge med høretab

God lyd i skolen er afgørende for indlæringen

Eleverne hvisker og snakker i krogene. Udsugningsanlægget og projektoren støjer. Stole, tasker og penalhuse skramler! Støj i klassen udfordrer i særlig grad høreapparats- og CI-brugere.

Det er helt afgørende for indlæringen, at eleven kan høre, hvad læreren siger. Men eleven med høretab må heller ikke gå glip af de andre elevers stemmer samt lyd fra fx filmklip. 

Der er heldigvis god hjælp at hente! Tonax tilbyder en bred vifte af lydanlæg målrettet elever med hørenedsættelse. Og vi installerer også lydanlæg og foretager akustikmontering til gavn for hele klassen og dens lærere!

Vi måler efterklangstid i klasselokalet og foretager den nødvendige lyd- og akustikregulering.

Hvilke løsninger findes der til børn med hørenedsættelse?
Se vores høretekniske hjælpemidler til undervisning
Akustikforbedring i skoler - Rådgivning. Regulering. Montering.

 

Ecophon akustikplader i skolen - Tonax Akustik !

Akustik i skoler og daginstitutioner

Støj og dårlig akustik er en stor udfordring i mange af landets institutioner og skoler. De dårlige akustiske forhold påvirker børnenes koncentration og indlæringsevne. Dårlig akustik forringer arbejdsmiljøet for både børn og voksne. Med overskuelige akustiktiltag forbedres lydmiljøet mærkbart. 

Bedre akustik i skolen

Stort udvalg af høreteknik til undervisning

Catchbox er en ny trådløs mikrofon, der både kan kobles på et personligt høreteknisk udstyr men også til et lokales højtaler. Lyden kan derfor sendes både til et personligt udstyr, men også over højtaler og derved skabe en komfort for alle i lokalet. Catchbox er perfekt til de små men også til de store, da det trådløse mikrofonsystem egner sig til både plejehjem, møde- og konferencelokaler og institutioner, såsom børnehaver og skole.
Catchbox kan med højtaler-og mikrofonfunktionen vende et høretab til noget sjovt og en leg, som alle børn kan stå sammen om. Mikrofonen har derudover også en automatisk mute funktion, hvor den slår lyden fra, hvis mikrofonen bliver tabt eller kastet med og giver derfor god komfort til modtageren. Den trådløse mikrofon laves i fem forskellige farver og der er mulighed for at få sit eget logo på den, så den passer bedst muligt til dig og dine omgivelser.

Catchbox Plus versionen består af en indbygget sender, modtager og mikrofon. Den bruger et genopladelige Li-ion batteri og kan dække op til 1000 personer og 100 meter. Derudover kan plus-udgaven forbinde to Catchbox sendere til den samme modtager samtidig.

Det kan anbefales at anvende Catchbox Plus sammen den tilhørende lærermikrofon fra Catchbox ”Presenter Mic”.

Kontakt os, hvis I ønsker at afprøve Catch box i en børnehave, skole, institution eller arbejdsplads. Vi hjælper gerne med installation og opsætning og I får mulighed for at teste produktet. Kontakt os også vedr. farvevalg og evt. eget logo.

Kontakt os for køb og installering Tlf.: 86 89 80 29
Hjælpemidler til hørehæmmede i undervisningen

Gruppearbejde i skolen

Eleverne inddrages i stigende grad i undervisningen. De arbejder i projektgrupper, og de lærer at arbejde i teams og indgå i faglige og sociale sammenhænge.

For en elev med høretab er det af stor betydning også at være i stand til at deltage aktivt i alt det skolearbejde, der sker uden for den fælles klasseundervisning. Tonax tilbyder flere gode kommunikationsprodukter til gruppearbejde!

Læs mere her

Grib chancen med Catchbox

Bring sjov og leg ind i undervisning, i institutionen eller i mødelokalet med vores nye innovative Catchbox produkter. Catchbox er en ny trådløs mikrofon, som kan kobles på et personligt høreteknisk udstyr eller til et lokales højtaler. Mikrofonen kan kastes fra deltager til deltager og kan tåle at blive tabt og er derfor perfekt egnet til brug for både store og små. Mikrofonens mulighed for at blive kastet med giver mulighed for leg blandt deltagerne. Den kan medfører en lettere stemning i lokalet og vende et høretab til noget positivt, som både børn og voksne kan stå sammen om. Se vores Catchbox produkter her

Din kurv

Kurven er tom...