Børn og unge med høretab

God lyd i skolen er afgørende for indlæringen

Eleverne hvisker og snakker i krogene. Udsugningsanlægget og projektoren støjer. Stole, tasker og penalhuse skramler!

Sådan ser den typiske undervisningssituation ud, og det udfordrer i særlig grad  høreapparats- og CI-brugere.

Det er helt afgørende for indlæringen, at man kan høre, hvad læreren siger. Samtidig foregår mere og mere undervisning i dialog med og mellem eleverne. Det er derfor også meget vigtigt at kunne høre sine medstuderende. Den stigende inddragelse af lyd- og filmklip i undervisningen stiller også store krav til lytte- og lydforholdene!

Der er heldigvis god hjælp at hente! Tonax tilbyder en bred vifte af lydanlæg til undervisning. Vi har mange års erfaring i at skabe optimale lydforhold for elever og studerende i alle aldre.

Læs mere om vores forskellige undervisningsløsninger her

Læs om SPS - Specialpædagigisk Støtte her

Grib chancen med Catchbox

Bring sjov og leg ind i undervisning, i institutionen eller i mødelokalet med vores nye innovative Catchbox produkter. Catchbox er en ny trådløs mikrofon, som kan kobles på et personligt høreteknisk udstyr eller til et lokales højtaler. Mikrofonen kan kastes fra deltager til deltager og kan tåle at blive tabt og er derfor perfekt egnet til brug for både store og små. Mikrofonens mulighed for at blive kastet med giver mulighed for leg blandt deltagerne. Den kan medfører en lettere stemning i lokalet og vende et høretab til noget positivt, som både børn og voksne kan stå sammen om. Se vores Catchbox produkter her

Stort udvalg af skoleprodukter

Catchbox er en ny trådløs mikrofon, der både kan kobles på et personligt høreteknisk udstyr men også til et lokales højtaler. Lyden kan derfor sendes både til et personligt udstyr, men også over højtaler og derved skabe en komfort for alle i lokalet. Catchbox er perfekt til de små men også til de store, da det trådløse mikrofonsystem egner sig til både plejehjem, møde- og konferencelokaler og institutioner, såsom børnehaver og skole.
Catchbox kan med højtaler-og mikrofonfunktionen vende et høretab til noget sjovt og en leg, som alle børn kan stå sammen om. Mikrofonen har derudover også en automatisk mute funktion, hvor den slår lyden fra, hvis mikrofonen bliver tabt eller kastet med og giver derfor god komfort til modtageren. Den trådløse mikrofon laves i fem forskellige farver og der er mulighed for at få sit eget logo på den, så den passer bedst muligt til dig og dine omgivelser.

Catchbox Plus versionen består af en indbygget sender, modtager og mikrofon. Den bruger et genopladelige Li-ion batteri og kan dække op til 1000 personer og 100 meter. Derudover kan plus-udgaven forbinde to Catchbox sendere til den samme modtager samtidig.

Det kan anbefales at anvende Catchbox Plus sammen den tilhørende lærermikrofon fra Catchbox ”Presenter Mic”.

Kontakt os, hvis I ønsker at afprøve Catch box i en børnehave, skole, institution eller arbejdsplads. Vi hjælper gerne med installation og opsætning og I får mulighed for at teste produktet. Kontakt os også vedr. farvevalg og evt. eget logo.

Kontakt os for køb og installering Tlf.: 86 89 80 29
Hjælpemidler til hørehæmmede i undervisningen

Gruppearbejde i skolen

Eleverne inddrages i stigende grad i undervisningen. De arbejder i projektgrupper, og de lærer at arbejde i teams og indgå i faglige og sociale sammenhænge.

For en elev med høretab er det af stor betydning også at være i stand til at deltage aktivt i alt det skolearbejde, der sker uden for den fælles klasseundervisning. Tonax tilbyder flere gode kommunikationsprodukter til gruppearbejde!

Læs mere her
Tonax nomineret til inAVation awards 2019 - elever med høretab

Tonax er nomineret til award for skoleprojekt i inAVation Awards 2019!

Tonax er finalist i kategorien "Education" med vores lydprojekt på Frijsenborg Efterskole. "Jeg synes det er et godt udstyr til os med et høretab. Lyden er klar og forstærker både læreren og elevernes stemmer, når vi sidder i klassen. Der er højtalere hængende i lokalet, hvor de andre alm. hørende elever kan høre om de er “på”, når de snakker i mikrofonerne og det samme kan læreren. Det er godt høreudstyr for os med høretab, men som også gavner de andre elever i klassen." Sofie - elev på Frijsenborg Efterskole http://www.inavationawards.com/finalists/

Din kurv

Kurven er tom...