Børn og unge med høretab

God lyd i skolen er afgørende for indlæringen

Eleverne hvisker og snakker i krogene. Udsugningsanlægget og projektoren støjer. Stole, tasker og penalhuse skramler!

Sådan ser den typiske undervisningssituation ud, og det udfordrer i særlig grad  høreapparats- og CI-brugere.

Det er helt afgørende for indlæringen, at man kan høre, hvad læreren siger. Samtidig foregår mere og mere undervisning i dialog med og mellem eleverne. Det er derfor også meget vigtigt at kunne høre sine medstuderende. Den stigende inddragelse af lyd- og filmklip i undervisningen stiller også store krav til lytte- og lydforholdene!

Der er heldigvis god hjælp at hente! Tonax tilbyder en bred vifte af lydanlæg til undervisning. Vi har mange års erfaring i at skabe optimale lydforhold for elever og studerende i alle aldre.

Læs mere om vores forskellige undervisningsløsninger her

Læs om SPS - Specialpædagigisk Støtte her

Tonax nomineret til inAVation awards 2019 - elever med høretab

Tonax er nomineret til award for skoleprojekt i inAVation Awards 2019!

Tonax er finalist i kategorien "Education" med vores lydprojekt på Frijsenborg Efterskole. "Jeg synes det er et godt udstyr til os med et høretab. Lyden er klar og forstærker både læreren og elevernes stemmer, når vi sidder i klassen. Der er højtalere hængende i lokalet, hvor de andre alm. hørende elever kan høre om de er “på”, når de snakker i mikrofonerne og det samme kan læreren. Det er godt høreudstyr for os med høretab, men som også gavner de andre elever i klassen." Sofie - elev på Frijsenborg Efterskole http://www.inavationawards.com/finalists/

Stort udvalg af skoleprodukter

Hjælpemidler til hørehæmmede i undervisningen

Gruppearbejde i skolen

Eleverne inddrages i stigende grad i undervisningen. De arbejder i projektgrupper, og de lærer at arbejde i teams og indgå i faglige og sociale sammenhænge.

For en elev med høretab er det af stor betydning også at være i stand til at deltage aktivt i alt det skolearbejde, der sker uden for den fælles klasseundervisning. Tonax tilbyder flere gode kommunikationsprodukter til gruppearbejde!

Læs mere her

Din kurv

Kurven er tom...