Børn og unge med høretab

God lyd i skolen er afgørende for indlæringen

Eleverne hvisker og snakker i krogene. Udsugningsanlægget og projektoren støjer. Stole, tasker og penalhuse skramler!

Sådan ser den typiske undervisningssituation ud, og det udfordrer i særlig grad  høreapparats- og CI-brugere.

Det er helt afgørende for indlæringen, at man kan høre, hvad læreren siger. Samtidig foregår mere og mere undervisning i dialog med og mellem eleverne. Det er derfor også meget vigtigt at kunne høre sine medstuderende. Den stigende inddragelse af lyd- og filmklip i undervisningen stiller også store krav til lytte- og lydforholdene!

Der er heldigvis god hjælp at hente! Tonax tilbyder en bred vifte af lydanlæg til undervisning. Vi har mange års erfaring i at skabe optimale lydforhold for elever og studerende i alle aldre.

Læs mere om vores forskellige undervisningsløsninger her

Læs om SPS - Specialpædagigisk Støtte her

Tonax nomineret til inAVation awards 2019 - elever med høretab

Tonax er nomineret til award for skoleprojekt !

Tonax er finalist i kategorien "Education" i inAVation Awards 2019! Vi er nomineret for vores projekt på Frijsenborg Efterskole, hvor vi har lavet lydforbedring på hele skolen for deres mange elever med hørenedsættelse. http://www.inavationawards.com/finalists/

"Jeg synes det er et godt udstyr til os med et høretab. Lyden er klar og forstærker både læreren og elevernes stemmer, når vi sidder i klassen. Der er højtalere hængende i lokalet, hvor de andre alm. hørende elever kan høre om de er “på”, når de snakker i mikrofonerne og det samme kan læreren. Det er godt høreudstyr for os med høretab, men som også gavner de andre elever i klassen."
Sofie - elev på Frijsenborg Efterskole

Stort udvalg af skoleprodukter

Hjælpemidler til hørehæmmede i undervisningen

Gruppearbejde i skolen

Eleverne inddrages i stigende grad i undervisningen. De arbejder i projektgrupper, og de lærer at arbejde i teams og indgå i faglige og sociale sammenhænge.

For en elev med høretab er det af stor betydning også at være i stand til at deltage aktivt i alt det skolearbejde, der sker uden for den fælles klasseundervisning. Tonax tilbyder flere gode kommunikationsprodukter til gruppearbejde!

Læs mere her

Din kurv

Kurven er tom...