Mødelokaler og kontorer i Vejle Kommune får bedre akustik!

Vejle kommune havde 9 mødelokaler og kontorer med dårlige akustikforhold. Ud over almindelig mødeaktivitet blev mødelokalerne i stigende grad brugt til videokonferencer. Lokalets rumklang var generende for medarbejderne og gjorde nogle af lokalerne uegnede til videomøder. Der var derfor behov for en professionel akustikregulering af lokalerne.

Til akustikreguleringen blev der brugt specialfremstillede akustikprodukter i form af absorberende loftsplader og vægabsorbenter. De endelige akustiskdesigns blev til på baggrund af en god dialog om kommunens designønsker samt lokalernes udformning og muligheder.

Efterklangstiden blev reguleret, og de stående lydbølger blev elimineret, så lokalerne nu er behagelige og velegnede til samtale, mødeaktivitet og videomøder.

Føler du dig inspireret af den flotte trævæg hos Vejle Kommune?

Så prøve at tage et kig på Siena Akustikpanel i vores sortiment! Eller hvad med Avalon Akustikpanel, der giver en smuk bølgegang henover væggen?

Kunne du også godt tænke dig en flot akustikvæg, der fremstår som et smukt statement i dit lokale? Så tak et kig på de forskellige akustikpaneler her!

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud!

 

Tonax Siena akustikpanel til akustikregulering af mødelokaler