Artnovion Komodo Akustikpanel

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Komodo er et træpanel med et akustisk optimeret perforeringsmønster. Panelet er en absorbent, der giver en behagelig lydregulering i rummet, hvor det er installeret.

Komodo behandler effektivt mellem/lave frekvenser, hvilket reducerer efterklang og støj i rummet. Panelet kan monteres både på vægge og i loftet. Rammesystemet er nem at montere og sørger for, at flere paneler monteret ved siden af hinanden passer perfekt sammen og giver en glidende overgang. Akustikpanelet kan problemfrit sammensættes til større væg- og loftpartier og giver et løbende flot mønster henover panelerne.

Akustikpanelet er designet med et unikt mønster, der giver en fornemmelse af 3D-effekt, og kombinerer dermed praktisk akustikløsning med smukt indretningselement. Vælg imellem et lakeret finish eller forskellige toner af naturligt træfinish, som bibeholder træets smukke struktur i overfladebehandlingen. Finder du ikke en passende farve til netop din indretningsstil? Så få panelet specialfremstillet efter dit personlige farveønske eller corporate image.