Skolesystemer til klasseundervisning

Der kan ansøges om følgende kommunikationssystemer til undervisning: Modex, Phonak Roger, Comfort Audio, Front Row Juno og ListenTalk Education.

Fælles for alle anlæg:

  • Alle kommunikationssystemerne bevilges med 8 elevmikrofoner (op til 20 elever) eller 13 elevmikrofoner (op til 28 elever)
  • Alle kommunikationssystemerne indeholder 2-lærerløsning, således at 2 lærere kan undervise samtidig i klassen
  • Alle kommunikationssystemerne indeholder mulighed for projekt-og gruppearbejde.
  • Alle kommunikationssystemerne indeholder mulighed for tilslutning af lyd fra medier, PC, smartboards mm. 
  • Alle kommunikationssystemerne bevilges med én af følgende modtagerløsninger: 1) Halsslynge tilhørende det pågældende anlæg 2) Phonak Compilot + Roger X 3) Oticon Streamer Pro + Roger X. 
  • Til anlæggene medfølger opladere, opbevaringskuffert og skuldertaske til at transportere elevmikrofonerne fra lokale til lokale

Til alle anlæg kan der yderligere ansøges om:

  • Ekstra elevmikrofoner for at tilpasse systemet klassens størrelse
  • Højttalere /Soundfieldsystem efter behov (kontakt os for mere info om dette)
  • Opbevaringsskab for sikker opbevaring af kommunikationsudstyret i undervisningslokalet (fås i 5 størrelser - alle med glaslåge og lås).

Modex Undervisningssystem
Modex undervisningssystem er et stabilt kommunikationssystem med en virkelig god og klar lyd. Det er nemt at bruge og kan anvendes i en række kombinationsmuligheder, hvilket gør udstyret særdeles anvendeligt for de fleste elever med høretab. Kontakt os for afprøvning.

Phonak Education
Phonak Education er en nyt spændende undervisningsløsning til elever og studerende, som har behov for forstærkning af lyden fra lærere og medstuderende.
Phonak Education har et smart design og er meget brugervenligt med tydelig lysindikation for mikrofonernes status: optaget eller ledig. Phonak Education kan både anvendes som tryk & Tal mikrofon og i stemmestyret tilstand, hvor man ikke skal trykke før man taler. Kontakt os for afprøvning

Comfort Audio Digisystem
Comfort Audios digisystem er det skolesystem, der har været længst tid på det danske marked, og som mange kender i forvejen. Systemet er et push and talk skolesystem med veldesignede elevmodtagere i det antal, som passer til klassestørrelsen. Producenten Phonak producerer stadig Digi-produktserien - dog nu med et begrænset kanalvalg. Phonak videreudvikler ikke på Digi-serien, men har i stedet lanceret deres nye skolesystem Phonak Education (se ovenfor), som sammensætter det bedste fra Phonak-universet med det bedste fra Comfort Audio universet. Er du i forvejen fortrolig med Comfort Audio Digisystemet, kan du naturligvis stadig anvende dette undervisningssystem. Men vi opfordrer til, at du også afprøver det nye Phonak skolesystem. Kontakt os for afprøvning

 

 

Oticon FrontRow Juno undervisningssystem
Oticon FrontRow Juno undervisningssystem indeholder udover et antal elevmikrofoner tilpasset klassens størrelse også som standard et Juno Tower - en højttaler, der kan sende den forstærkede lyd ud til hele klassen. Således er det ikke kun eleven med høretab, der får glæde af kommunikationssystemet - men også resten af eleverne i klassen. Fordelen ved Front Row Juno systemet er, at det er meget enkelt at anvende for både lærere og elever. Kontakt os for afprøvning

ListenTalk Education

ListenTalk Education er et nyt og yderst fleksibelt skolesystem til hørehæmmede elever. Systemet er baseret på Tryk-og tal mikrofoner. Den store fordel ved ListenTalk Education er, at alle enhederne er identiske og dermed både kan sende og modtage. Dette giver nogle helt unikke muligheder for fleksibelt brug i skolen. Alle enhederne kan anvendes som elevmikrofoner, elevmodtagere eller lærermikrofoner. Systemet er yderst velegnet til klassesammensætninger, hvor der er flere hørehæmmede elever på en gang, eller hvor andre elever i klassen fx med APD, ADHD, 2-sprogede elever eller lign. også kan have gavn af at lytte med på den forstærkede lyd via høretelefoner tilsluttet til en af enhederne - naturligvis med muligheden for at indstille den pågældende enhed helt efter egne behov ift. lydstyrke. Kontakt os for afprøvning.

 

Din kurv

Kurven er tom...