Artnovion Myron E - Diffusor | Jan Morel Design

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Myron E er en diffusor særlig egnet til rum, hvor god lydkvalitet er særligt vigtig, som f.eks. lydstudier, indspilningsrum, broadcaststudie, musikrum m.m.

Diffusoren er udviklet til at kontrollere lydbølgerne i rummet og sprede dem ud i et bredt spektrum, hvilket giver et mere homogent lydfelt i rummet. Myron er udviklet af Artnovion med mange års erfaring indenfor akustik og lydbehandling. De forskellige blokke, deres vinkler, højder m.m. er derfor absolut ikke tilfældige, men nøje beregnet til at kunne bearbejde lydbølger i en stor båndbredde.

Myron E kan indgå sammen med andre akustikelementer for at opnå en komplet bearbejdning af akustikken i dit lokale. Panelerne er meget nemme at installere og kan monteres enten på vægge eller i loftet. Fremstillet i EPS, er de yderst lette og derfor nemme at håndtere.

Myron E fås i 4 forskellige farver til at matche rummets øvrige indretning og stil. Søger du en bæredygtigt akustikløsning? Så vælg Recycled Off White, der er fremstillet af 100% genbrugs-EPS.