Artnovion Komodo W AE - til store vægpartier

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Artnovions akustikserie beregnet til store vægpartier og overflader er specielt udviklet til arkitektur- og byggemarkedet. Panelerne er designet i ekstra store størrelser og er beregnet til at blive integreret i opbygningen af et lokale. Akustikpanelerne er en praktisk og effektiv måde at tænke akustikbehandling med ind i planlægningen af byggeriet eller renoveringen.

Komodo akustikpanel er den perfekte løsning til behandling af reflekterende overflader, der ellers kan forårsage forstyrrende refleksioner og overdreven efterklang. En god rumakustik er ekstrem vigtig for, at det føles behageligt at opholde sig i rummet – især over længere tid. Komodo hjælper med akustikken i åbne kontorlokaler, møde- og forsamlingsområder, auditorier, koncertsale, teatre m.fl. Akustikpanelet bevirker at musikkvalitet og taleforståelighed optimeres i et givent lokale.

Udover at Komodo er særlig effektiv til akustikbehandling, fremstår den samtidig som et ægte blikfang i ethvert rum og indgår aktivt i lokalets indretningsdesign. Vælg imellem forskellige farver og finish for at skabe det udtryk, som du ønsker for lokalet.