Artnovion Verona W AE - til store vægpartier

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Artnovions akustikserie beregnet til store vægpartier og overflader er specielt udviklet til arkitektur- og byggemarkedet. Panelerne er designet i ekstra store størrelser og er beregnet til at blive integreret i opbygningen af et lokale. Akustikpanelerne er en praktisk og effektiv måde at tænke akustikbehandling med ind i planlægningen af byggeriet eller renoveringen.

Verona akustikpanel er den perfekte løsning til behandling af reflekterende overflader, der ellers kan forårsage forstyrrende refleksioner og overdreven efterklang. En god rumakustik er ekstrem vigtig for, at det føles behageligt at opholde sig i rummet – især over længere tid. Verona hjælper med akustikken i åbne kontorlokaler, møde- og forsamlingsområder, auditorier, koncertsale, teatre m.fl. Akustikpanelet bevirker at musikkvalitet og taleforståelighed optimeres i et givent lokale.

Verona er et træpanel med et smukt perforeringsmønster. Panelerne kan sammensættes og giver dermed et harmonisk bølgende mønster henover akustikvæggen. Vælg imellem et lakeret finish eller forskellige toner af naturligt træfinish, som bibeholder træets smukke struktur i overfladebehandlingen. Finder du ikke en passende farve til netop din indretningsstil? Så få panelet specialfremstillet efter dit personlige farveønske.